Ρε τι γίνεται;


Η σεζόν τελείωσε, ο Παναθηναϊκός πήρε τις τελεσίδικες ποινές που ήταν να πάρει για τα χρέη του Αλαφούζου και με την σημερινή κοινή ανακοίνωση του μαζί με τον Ταϊλανδό ξεκίνησε ένας χορός αποκαλύψεων που οι περισσότεροι δεν ξέραμε.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γ.Αλαφούζος έδωσε τα χέρια την Τετάρτη με τον Δ.Γιαννακόπουλο για να τρέξει ο δεύτερος την ΠΑΕ μέχρι να κλείσει το deal για το ΟΑΚΑ και να πάρει οριστικά την ΠΑΕ με τους ξένους. Την Παρασκευή ο Αλαφούζος πήγε στην ΒΙΑΝΕΞ και ενημέρωση τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ πως η συμφωνία είναι άκυρη και σήμερα υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Ταϊλανδό με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ και παράδοση της στις 30 Ιουνίου.


Όλα αυτά έγιναν γνωστά από το site του Κ.Γκόντζου και τα επιβεβαίωσε ο Δ.Γιαννακόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο instagram! Μάλιστα, ο Δ.Γιαννακόπουλος σε συνέχεια των τοποθετήσεων του συνδύασε αυτήν την εξέλιξη με τον Βοτανικό και την προαναγγελία που είχε γίνει τον Ιανουάριο από την Καθημερινή του Αλαφούζου!

Παράλληλα, το σημερινό deal θεωρείται από όλες τις πλευρές ως έργο της Κυβέρνησης, η οποία έτρεχε να προλάβει τα χειρότερα, φοβούμενη πως τυχόν περαιτέρω διάλυση του τριφυλλιού θα δημιουργούσε μια σειρά προβλημάτων. Μιλάμε για την ίδια Κυβέρνηση που καλωσόριζε το Athens Alive και μέσω του κ.Βασιλειάδη τόνιζε πως θα στηρίξει αυτό το έργο, από την στιγμή που μπλεκόταν και ο Παναθηναϊκός μέσα σε αυτό!

Δεν ξέρω εσείς πως τα διαβάζετε όλα αυτά, αλλά προσωπικά έχω χάσει την μπάλα. Από την μια επιβεβαιώνεται η πεποίθηση μου πως ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί-γωνία και το γηπεδικό τον καθιστά ως ένα πολύ χροντρό deal για πάρα πολύ κόσμο. Από την άλλη όμως στο μυαλό μου μέχρι σήμερα τα είχα ως ότι Βαρδινογιάννης=Βοτανικός=Γκόντζος. Με τα σημερινά δημοσιεύματα, το μπέρδεμα γίνεται μεγαλύτερο.

Πραγματικά δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια. Το μόνο καλό είναι πως αν είναι να ξεκινήσει ένα "τσουνάμι" εξελίξεων, ας ξεκινήσει τώρα. Να δούμε τι γίνεται...μπας και μάθουμε γιατί τράβηξε, όσα τράβηξε φέτος ο Σύλλογος. Γιατί θέλοντας ή μη θα γίνουν κι άλλα πράγματα γνωστά τις επόμενες μέρες.

Επίσης να δούμε πόσα χρέη θα βγάλει ο...λογαριασμός από τον οικονομικό έλεγχο. Αν εμφανιστούν κι άλλα, γιατί εγώ κάτι τέτοιο το θεωρώ δεδομένο. Όσο δεδομένο θεωρώ πως...δεν είναι δεδομένη η συμφωνία με τον Ταϊλανδό επειδή βγήκε σήμερα κοινή ανακοίνωση συμφωνίας.

Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια...γιατί ίσως η όποια εξέλιξη υπάρξει, να επηρεάσει μια για πάντα την πορεία του Συλλόγου από εδώ και στο εξής.


ΥΓ: Πριν λίγους μήνες πίστευα πως ο όποιος νέος επενδυτής θα κάνει τις κινήσεις του πίσω τα φώτα της δημοσιότητας πριν το deadline της Uefa ώστε να μην έχει με το καλημέρα μια απώλεια με μεγάλο κόστος και πως θα εμφανιστεί μόλις τελειώσει η...λέζα των αγωνιστικών αποτυχιών της σεζόν. Στο δεύτερο έπεσα, στο πρώτο ακόμη προσπαθώ να βρω λογική... Μέχρι να χτίσουμε -όπου χτίσουμε- νέο γήπεδο συνεχίζουμε να κινούμαστε στην αγωνιστική μετριότητα και όταν αυτό χτιστεί θα μπουν τα όποια λεφτά;

ΥΓ2: Αν μέσα σε όλα βάλουμε και την είδηση πως ο Ταϊλανδός είχε επαφές με την οικογένεια (όχι μόνο για την Παιανία), όπως είχε δημοσιευτεί προ ημερών στο Sdna, τότε το μυαλό γίνεται ακόμη πιο κιμάς...


Σχόλια