Πλήρωσε τον Βέμερ, αφού πρώτα την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός


Ο Αλαφούζος πλήρωσε τα χρωστούμενα στον Βέμερ και έτσι ο Παναθηναϊκός γλιτώνει το τρίτο συνεχόμενο -3 που θα σήμαινε και τον υποβιβασμό του τριφυλλιού.

Μια αναμενόμενη κίνηση που έγινε στο...παρά ένα κι αφού ο μεγαλομέτοχος (;) της ΠΑΕ στέρησε από τους παίκτες του Μ.Ουζουνίδη να κυνηγήσουν την έξοδο στην Ευρώπη ώστε να εκτίσουν την ποινή από του χρόνου.


Η σημερινή πληρωμή του Βέμερ, άφησε λοιπόν προίκα τον -τουλάχιστον- διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη και έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής συμφωνίας για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες που θα αφήσουν προίκα στην ομάδα ένα -6 για του χρόνου και απαγόρευση μεταγραφών για τις ερχόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους, όπου θα καθιστούν το τριφύλλι ως ένα από τα φαβορί για αγωνιστικό υποβιβασμό την νέα σεζόν!

Η μαγική λέξη "διακανονισμός" που συνειδητά ο Αλαφούζος δεν χρησιμοποιεί και το περιβάλλον του αποφεύγει να αναφέρει όταν κλαίγεται για τα τερατώδη -αλλά άγνωστα στο κοινό- χρέη είναι ο λόγος που φτάσαμε εδώ. Αν υπήρχαν διακανονισμοί -και αν εν συνεχεία αυτή τηρούνταν- τότε κανένας Ευρωπαϊκός αποκλεισμός δεν θα ερχόταν, κανένα -3 δεν θα έπεφτε, για κανέναν υποβιβασμό δεν θα φοβόμασταν...

...αλλά αυτοί είναι ικανοί να δηλώσουν και δικαιωμένοι μέσω των non papers και του Κωνσταντίνου.

Σχόλια