Πανταλέων: «Ό,τι καλύτερο η παρουσία του Δ.Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη»


Η συνέντευξη του Σ.Πανταλέων στην εφημερίδα «Sportday»:


Για τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε: 

«Η χρονιά ήταν δύσκολη από την αρχή. Από το ότι καταφέραμε να δηλώσουμε ομάδα για το πρωτάθλημα, μέχρι που τελικά κατεβήκαμε κανονικά στον πρώτο αγώνα. Δεν περιμέναμε ότι θα το πετυχαίναμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες όμως έγινε μια τρομερή προσπάθεια».

Για το αν κάποιος από τους συμπαίκτες του ήθελε να τα παρατήσει: 

«Ποτέ δεν βρέθηκε έστω ένας που να θέλει να διακόψει την προσπάθεια και να τα παρατήσει. Ο,τι και να γινόταν ένα ήταν σίγουρο. Αυτό που αρχίσαμε θα το φτάναμε μέχρι το τέλος».

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό:

«Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο βόλεϊ και γενικότερα στον ερασιτέχνη είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Παναθηναϊκό. Προέρχεται από μια οικογένεια που έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου και είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί την υγεία και τις επιτυχίες. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Ερασιτέχνης, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, είναι ο μοναδικός που είναι σε θέση να τον πάρει στις πλάτες του».

Για το αν στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους: 

«Το αγωνιστικό κομμάτι είναι το θεωρητικά εύκολο, γιατί το δύσκολο είναι να βρεις κάποιον που να μπορέσει να φέρει την υγεία στο τμήμα. Πρώτα πρέπει να γίνει αυτό και μετά όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Και οι τίτλοι στην Ελλάδα και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει ότι ξέρει να φτιάχνει ομάδες που να παίρνουν πρωταθλήματα, το κάνει στο μπάσκετ τόσα χρόνια. Μπορεί τώρα να πρόκειται για άλλα σπορ, αλλά ο τρόπος που θα φτάσεις στην κορυφή είναι ο ίδιος. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, αυτό που προέχει είναι το νοικοκύρεμα του συλλόγου.

Για την συνύπαρξη Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στο επόμενο πρωτάθλημα βόλεϊ: 

«Σίγουρα η ταυτόχρονη ύπαρξη τεσσάρων μεγάλων ομάδων θα δώσει στο πρωτάθλημα μεγαλύτερη αίγλη. Και η ΑΕΚ θα είναι δυνατή κι ελπίζουμε αυτή τη φορά να σταθεροποιήσει την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία και ο Παναθηναϊκός θα είναι ισχυρός. Αυτό θα φέρει σίγουρα περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και μπροστά στις τηλεοράσεις».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει σφήνα και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: 

«Αν δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός που έχει τέτοια ιστορία και τόσους τίτλους, τότε ποιος μπορεί να το κάνει;»

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: 

«Ο κόσμος ήταν δίπλα μας πάντα με το ίδιο πάθος όταν διεκδικούσαμε τίτλους, με το ίδιο ακριβώς και στις δύσκολες στιγμές για τη σωτηρία. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μαχητής. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός λόγω των εξελίξεων και μέσω των social media αλλά και από την επαφή μου με ανθρώπους που συναντώ στον δρόμο. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια που γίνεται θα αγκαλιαστεί απ' όλους και σύντομα στον Παναθηναϊκό θα ξαναζήσουμε όμορφες και μεγάλες στιγμές».

Σχόλια