Ναι μεν, αλλά...


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν και ενημέρωσε τον κόσμο του Συλλόγου πως μέρος των εσόδων από αυτά θα πάει στα ταμεία του Ερασιτέχνη!

Συγκεκριμένα για κάθε αγορά διαρκείας θα υπάρχει μια αύξηση στην τιμή του (από 13 ευρώ έως 120 ευρώ, ανάλογα το διαρκείας), η οποία αποτελεί οικονομική ενίσχυση για τον Α.Ο.

Μια κίνηση που είναι στην σωστή κατεύθυνση.

Όμως επιτρέψτε μου να βάλω ένα μεγάλο αλλά...
και να θεωρώ αυτήν την κίνηση ως ημίμετρο και όχι ως μέτρο που θα φέρει μια νέα εποχή στον Σύλλογο και στην κουλτούρα του κόσμου του.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, θα αναλάβει τον Ερασιτέχνη και έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές το όραμα του για τον Σύλλογο, όπου είναι η οικονομική του ανεξαρτησία και η δυνατότητα να δημιουργεί δικά του έσοδα.

Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την υποχρεωτική εγγραφή κάθε οπαδού μας στα μητρώα του Συλλόγου, πληρώνοντας ένα ποσό ανά σεζόν και αποκτώντας παράλληλα το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου απλού ή διαρκείας σε οποιοδήποτε τμήμα του Συλλόγου. Κάτι τέτοιο θα επιφέρει από την μια αρκετά έσοδα στα ταμεία του Ερασιτέχνη και θα δημιουργήσει μια νέα νοοτροπία στον κόσμο, βάζοντας σε προτεραιότητα την Μάνα του λόχου.

Σχόλια