H θέση του Αλαφούζου για την άρνηση του στον Δ.Γιαννακόπουλο


Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έλεγε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις μεταξύ του συνομιλίες, που δημοσίευσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στο instagram. Όσο για τις συναντήσεις τους ο Αλαφούζος φέρεται να έλεγε ότι στο πρώτο ραντεβού ο Γιαννακόπουλος δεν του έκανε συγκεκριμένη πρόταση, ενώ στο δεύτερο του έκανε προσφορά με την προϋπόθεση να προχωρήσει το καλοκαίρι το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.


Η πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο mr. ΣΚΑΪ, ήταν άμεσα 4 εκατομμύρια ευρώ (2 εκατ. από τον ίδιο και 2 εκατ. από τους ξένους) στην ΠΑΕ για το μάνατζμεντ και να περιμένουν τις εξελίξεις για το Athens Alive.

Πάνω σε αυτή την πρόταση η τοποθέτηση του Αλαφούζου ήταν: «Εγώ του είπα ότι 4 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί να βάλω για τον Παναθηναϊκό μόνο τον επόμενο μήνα. Και ότι θα ήθελα να τη δώσω σε έναν Έλληνα επιχειρηματία, όμως δεν μπορώ να περιμένω τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ, γιατί, για να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, θα χρειαστούν χρόνια».

Από εκεί και πέρα για τις συζητήσεις με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία ο Αλαφούζος έλεγε: «Έχουμε φτάσει σε πολύ καλό σημείο και αυτό που απομένει, με τα σημερινά δεδομένα, είναι να υλοποιηθεί μια σχετικά σύνθετη συμφωνία».

Πηγή: Sdna

Σχόλια