«Athens Alive Oaka» χωρίς το στάδιο θα προτείνει στον Δ.Γιαννακόπουλο η Κυβέρνηση


Σε σημερινό του ρεπορτάζ, ο Βασίλης Βέργης αποκάλυψε την πρόθεση της Κυβέρνησης να αντιπροτείνει στον Δ.Γιαννακόπουλο και τα ξένα funds που εκπροσωπεί, ένα διαφορετικό πλάνο σχετικά με το «Athens Alive Oaka».

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, όπου ο Αλαφούζος συμφώνησε με την «Pan Asia» για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Ελληνική Κυβέρνηση κρίνει ως πιο εύκολο και γρήγορο δρόμο για την ανακατασκευή του ΟΑΚΑ, αυτή να γίνει δίχως το στάδιο, δηλαδή να μην εμπλέκεται μέσα ποδοσφαιρικό γήπεδο για τον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο το μπασκετικό.


Εφόσον το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ισχύει, πλέον γίνεται κατανοητό πως ο Βοτανικός επανέρχεται στο προσκήνιο (τον είχε επαναφέρει μήνες πριν ο Αλαφούζος με άρθρο σε ΜΜΕ του) ώστε να γίνει εκεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Με δεδομένο λοιπόν πως πάμε για...Βοτανικό έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει με την Λεωφόρο, η οποία ανήκει στον Ερασιτέχνη, τον οποίο Ερασιτέχνη θέλει ο Δ.Γιαννακόπουλος, ο οποίος πριν 2 μέρες αποκάλυψε πως κάνει σκέψεις για δημιουργία μπασκετικού γηπέδου στον συγκεκριμένο χώρο.

Σχόλια