Τελικά, η ΠΑΕ πωλείται ή όχι;

ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΑΡΑΒΕΣ


Με την δημοσιοποίηση της επίσημης πρότασης που δέχθηκε από ξένους ο Γ.Αλαφούζος για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έγινε ταυτόχρονα γνωστή η αρνητική απάντηση που έδωσε καθώς και οι αξιώσεις που έχει για να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Συγκεκριμένα, οι ξένοι λέγεται πως του προσέφεραν 13 εκατομμύρια ευρώ με τον Γ.Αλαφούζο να ζητάει τα διπλάσια για να συναινέσει στην παραχώρηση των μετοχών!


Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που όσο καιρό κατέχει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος "φωνάζει" πως όποιος έρθει με σκοπό να ρίξει λεφτά στην ομάδα δεν θα του σταθεί εμπόδιο. Εδώ όχι μόνο -λέγεται- πως υπάρχει κάποιος που θέλει να ρίξει λεφτά στην ομάδα, αλλά του αγοράζει κιόλας τις μετοχές και δεν τις ζητά τζάμπα, όπως ο ίδιος της πήρε.

Ποιο είναι το παράδοξο της υπόθεσης...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια πρόταση που του προσφέρονται λεφτά και απεμπλέκεται από την ΠΑΕ, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιθυμεί. Και δεν την δέχεται.

Στην περίπτωση του Δ.Γιαννακόπουλου δεν είχε γίνει καν πρόταση για να πάρει λεφτά για την πώληση τις μετοχές, παρά μόνο για το μερίδιο ανάληψης των χρεών της κάθε πλευράς. Και είχε χαλάσει η συμφωνία για αυτόν τον λόγο, χωρίς καν η κουβέντα να πάει σε κάποιο ποσό που αξιώνει για την πώληση των μετοχών.

Μετά από 7 μήνες (όπου έχουν γίνει πωλήσεις παικτών, αποδεσμεύσεις συμβολαίων, συρρίκνωση των λειτουργικών εξόδων), εμφανίζεται μια περίπτωση με πρόταση που του προσφέρουν λεφτά και απεμπλέκεται από την ΠΑΕ, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιθυμεί. Και δεν την δέχεται.

Ενώ στο μεταξύ δεν έχει καν απαντήσει στην νέα πρόταση που του έχει κάνει ο Δ.Γιαννακόπουλος, σαν να δείχνει πως δεν έχει καν διάθεση να συζητήσει μαζί του.

Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που αντί να δείχνει διάθεση φυγής, φαίνεται πως έχει τάσης...παραμονής. Όταν του προσφέρουν 13.000.000 ευρώ για μια κατεστραμμένη ΠΑΕ και αυτός ζητάει τα διπλάσια, συγνώμη αλλά δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού το μυαλό μου, παρά μόνο στο "Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ".

Πιστεύει πως θα βρει κάποιον να αναλάβει όλα τα χρέη του και να του "στάξει" σχεδόν 30.000.000 ευρώ;

Κινείται κάτι γύρω από την περίπτωση του Βοτανικού και θέλει να παίξει τα ρέστα του, ενώ παράλληλα εκβιάζει με τον υποβιβασμό της ομάδας;

Απλά ακολουθεί εντολές να μην δώσει αλλού την ΠΑΕ;

Πραγματικά δεν ξέρω...

Το μόνο που ξέρω είναι πως αν είχα μια επιχείρηση που δεν ήθελα άλλο να την χρηματοδοτώ και είχα παράλληλα την πίεση από κόσμο/ΜΜΕ, τότε αν εμφανιζόταν κάποιος που θα μου έδινε και λεφτά στο χέρι για να φύγω, θα του έλεγα ευχαριστώ, θα τα έπαιρνα και θα έφευγα...

Για να μην το κάνει, προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει...

Σχόλια