Προς το παρόν...μας έριξε στην Β Εθνική!


Η σημερινή Κυριακή στο πρόγραμμα της έχει το ντέρμπι με την Άεκ στο ΟΑΚΑ...

Κανονικά θα μιλάγαμε για ένα ματς που θα έκρινε το πρωτάθλημα...αν δεν είχε διαλύσει την ομάδα ο Αλαφούζος το καλοκαίρι (παρά τις διαβεβαιώσεις του στο τελευταίο ματς των play off πέρυσι, πως όχι μόνο δεν θα την αποδυνάμωνε, αλλά θα την ενίσχυε με 3-4 μεταγραφές!).


Αφού λοιπόν την διέλυσε...κανονικά σήμερα θα μιλάγαμε για ένα ματς, όπου οι πόντοι είναι πολύτιμοι για την έξοδο μας στην Ευρώπη, αφού η διαφορά μας είναι μόλις στους 3 βαθμούς...αν είχε κανονίσει τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε και η Uefa δεν μας έριχνε «καμπάνα» για την επόμενη τριετία (αν και μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει τίποτα ανακοινώσιμο).

Αφού λοιπόν η ασυνέπεια του μας έφερε την Ευρωπαϊκή «καμπάνα»...κανονικά σήμερα θα μιλάγαμε για ένα ματς, όπου οι πόντοι είναι πολύτιμοι για την κατάληψη της πέμπτης θέσης ώστε να "πληρώσουμε" το πρόστιμο και να μπορούμε να βγούμε Ευρώπη την σεζόν 2019/20...αν είχε φροντίσει να τα βρει με τον Βέμερ και να μην καραδοκεί το -3, όπου με ενδεχόμενη αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα θα ρίξει ταφόπλακα στην ομάδα για την πέμπτη θέση.

Αφού λοιπόν δεν έδειξε συνέπεια ούτε στην υπόθεση Βέμερ που θα έφερνε το -3...κανονικά σήμερα θα μιλάγαμε για ένα ματς, όπου θα παίζαμε για το γόητρο, για το τριφύλλι κτλ κτλ...

Όμως...όμως από τα ξημερώματα ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να στείλει ολοκληρωμένο φάκελο για να πάρει άδεια για το ερχόμενο πρωτάθλημα και...ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β Εθνική!

Έτσι διαβάζεται το σημερινό νέο της ημέρας...δεν ξέρω τι παρατάσεις μπορεί να υπάρξουν, τι «παράθυρα» στους νόμους μπορούν να βγουν, πως θα ανατραπεί η ιστορία και η ομάδα θα πάρει την άδεια (που θα την πάρει κατ εμέ)...αλλά όλα τα παραπάνω είναι ακόμη ένα παράδειγμα πως η ντροπή των αρσενικών μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να γκρεμίζει την ομάδα με σταθερό ρυθμό...

Μιλάμε για τον άνθρωπο που κάνει επίκληση στην λογική και λέει πως κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ότι:

1. Έχει «ματώσει» οικονομικά...αυτός που μόνος του παράτησε το πλάνο Αναστασίου και έφερε τον Στραματσόνι για να κάνουν γύρω στις 30 μεταγραφές ξένων μέσα σε δύο μεταγραφικές περιόδους.

2. Τον «τελείωσε» η διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...την οποία ο ίδιος πολέμησε και μετά έγινε φίλος με αυτόν που πολεμούσε.

3. Έχει κάνει γνωστές από πέρυσι τις προθέσεις του να αποστασιοποιηθεί...παρόλα αυτά φόρτωσε νέα συμβόλαια την ομάδα το καλοκαίρι τα οποία μετά από ένα μήνα άρχισε να σπάει και μοίρασε υποσχέσεις που δεν τήρησε στους ανθρώπους της ομάδας.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέχρι σήμερα αυτός ο άνθρωπος ΔΙΑΛΥΕΙ την ομάδα.

Ή για να το πούμε πιο λιανά...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.

Σχόλια