Πράσινοι εξωγήινοι διέλυσαν την Ρεάλ στο κολαστήριο του ΟΑΚΑ


Μέσα σε μια τρελή ατμόσφαιρα, ο Παναθηναϊκός έδωσε μια μοναδική παράσταση και με το εκκωφαντικό 95-67 διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης και φώναξε με τον πλέον ηχηρό τρόπο πως θέλει το Βελιγράδι και...το θέλει πολύ!


Ο πρώτος αγώνας δεν αντέχει κριτικής, αφού σήμερα οι...εξωγήινοι φορούσαν πράσινα και έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην ομάδα του Λάσο και έμοιαζαν ανίκητοι και στα 40' του αγώνα. Αν και έπρεπε να το είχαμε μυριστεί από την αρχή με το ιστορικό...20-0, σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε πως οι παίκτες του Πασκουάλ θα βρίσκονταν σε άλλη διάσταση και θα είχαν την διαφορά γύρω από τους 30 πόντους, μετατρέποντας το τελευταίο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία.

MVP του αγώνα μπορεί να ψηφίστηκε ο Τζέιμς, αλλά επιτρέψτε μου να κάνω ειδική μνεία στον Καλάθη. Ένας παίκτης που δεν πίστευα ποτέ μου πως θα κάνει, όσα κάνει την φετινή χρονιά. Ακόμη κι αν κρατούσα κρυφές πως θα μπορούσε κάποτε να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας, σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πως κάθε φορά που θα πιάνει την μπάλα θα προσφέρει απλόχερα θέαμα με φάσει αλά ΝΒΑ.

Ό,τι ήταν να πούμε για το πρώτο παιχνίδι το είπαμε. Τώρα, σειρά έχει το δεύτερο την Πέμπτη όπου η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι στο πολλαπλάσιο πιο παρανοϊκή. Όπως φάνηκε, η τρέλα του κλειστού έκοψε τα πόδια στους παίκτες της Ρεάλ, οπότε μεθαύριο πρέπει να είναι ακόμη πιο εκτός ορίων, ώστε να μην τους περάσει καν από το μυαλό πως μπορούν να κάνουν το break.

Και εφόσον κάνουμε το 2-0...μετά έχουμε τρία match ball.

Ε του πούστη!!!

Σχόλια