Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Η θέση του Γ.Αλαφούζου για την πρόταση της «Pan Asia»


Ο Β.Βέργης μετέφερε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Live Sport» την θέση του Γ.Αλαφούζου για την πρόταση της «Pan Asia». Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως η...πηγή του είναι 101% έγκυρη και οι παρακάτω ατάκες είναι η θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:


“Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό”, είναι η τοποθέτηση του “Mr ΣΚAΪ” μιλώντας στο περιβάλλον του μόλις έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συνάντησης με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Επιπλέον πρόσθετε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πως: “Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ. Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της”.

Επιπλέον ο Γ.Αλαφούζος υποστηρίζει διαρκώς πως έχει απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει και δεν αγνόησε ποτέ καμία. “Σε κάθε σοβαρή πρόταση απαντάμε πάντοτε σοβαρά”, τονίζει. Η πλευρά του μεγαλομετόχου των “πρασίνων” μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι κάτι αντίστοιχο -όχι με επιστολή, αλλά μέσω δικού του προσώπου- έχει συμβεί και με την επιστολή που του έστειλε πριν λίγο καιρό το κονσόρτσιουμ “Athens Alive OAKA”, υπογεγραμμένη από τον Σταύρο Κωνσταντινίδη, στενό συνεργάτη του Δ.Γιαννακόπουλου.

“Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ.Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διεκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις”


Πηγή: Sdna

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου