Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ -9 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΟΡΑΤΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ...ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΙΟ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ


Σε αποκάλυψη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε το enikos του Ν.Χατζηνικολάου με άρθρο του δημοσιογράφου Π.Ππαδημητρίου αναφέροντας πως ο Γ.Αλαφούζος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από ξένο fund.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, αναπαράχθηκε από τα υπόλοιπα sites κάνοντας γνωστό πως ο ενδιαφερόμενος για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η κοινοπραξία «Pan Asia» και μεσάζοντες οι Πίνι Ζαχάβι (ατζέντης) και o Πάιρο Πιεμπονγκσάντ.

Η συγκεκριμένη είδηση συνοδεύτηκε με συγκεκριμένα νούμερα, κατατέθηκε στις 28/3 και το deadline όπου ορίζεται για τις 15/5.


Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν ξέρουμε πλέον τι να πιστέψουμε. Δεν ξέρουμε ποιος έχει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ποιος ορίζει τις τύχες της, τι συμβαίνει με το γηπεδικό...

Έχουμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε πως το «μαγαζί γωνία» με εκατομμύρια φιλάθλους από πίσω και μια μεγάλη ιστορία όχι μόνο δεν είναι ελκυστικό για κανέναν επενδυτή, αλλά το αντίθετο μάλιστα.

Προσωπικά δεν ξέρω καν ακόμη και το έγγραφο που συνοδεύεται είναι αληθινό ή όχι (στο δεύτερο έγγραφο που θα δείτε παρακάτω η ημερομηνία γράφει 28/3 του...2008). Για τέτοια κατάντια μιλάμε...

Αν σκεφτεί κάποιος την ιστορία με τον Τσάκα, τα funds από όλο τον κόσμο, το ενδιαφέρον του Δ.Γιαννακόπουλου το 2013 που δεν μάθαμε ποτέ γιατί ατόνισε στην πορεία, αλλά και την σημερινή άκρως περίεργη συμπεριφορά του Γ.Αλαφούζου, είναι ικανά για να καταλάβει και ο πλέον αδαής πως ο εγκέφαλος έχει κάει...

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η διάψευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ..

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε έναν -μοναδικό στην ιστορία του- κυκεώνα και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι, ποια και πόσα συμφέροντα παίζονται από την ύπαρξη του.


Συγκεκριμένα τα νούμερα και το έγγραφο της πρότασης, όπως δημοσιοποιήθηκε στο Sdna:

«Α)13 εκατομμύρια ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο προσωπικά για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Β)7,5 εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Γ)«Χάρισμα» των 7 εκατομμυρίων που είναι δεσμευμένα από τη τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω ενός δανείου που «ανακυκλώνεται» από τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ μέσω της NOVA.

Δ)Αμεση επένδυση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας από το κονσόρτσιουμ.

Ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ είναι Ταϊλανδός επιχειρηματίας με τεράστια διαθέσιμα κεφάλαια και θεωρείται επιστήθιος φίλος με τον πασίγνωστο Ισραηλινό «Top Agent», Πίνι Ζαχάβι, με τον οποίο άλλωστε συνεχίζει ατύπως τη συνεργασία του στη βελγική Μουσκρόν.

Ο Πιεμπονγκσάντ είχε ενεργό εμπλοκή στο τεράστιο «deal» εξαγοράς της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στην αγοραπωλησία της αγγλικής Ρέντινγκ, στην οποία άλλωστε ήταν ενεργό μέλος μέχρι πρότινος όταν παραχωρήθηκε το 75% από τους Ταϊλανδούς σε Κινέζους.»




Σχόλια