Δεν τον άφησαν να τους χαλάσει το πάρτι


O Παναθηναϊκός φάνηκε έτοιμος να κάνει το break στην Μαδρίτη, έκανε το come back στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά στα τελευταία λεπτά οι διαιτητές και τα τρίποντα των Ισπανών, δεν τον άφησαν να χαλάσει το πάρτι της Euroleague και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4.


Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψη του για την διαμάχη του Δ.Γιαννακόπουλου με τον Μπερομέου, όμως σήμερα στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν ο Παναθηναϊκός είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και ήταν έτοιμος να φύγει με το διπλό, ήταν ξεκάθαρο πως οι διαιτητική τριάδα είχε άλλη γνώμη...

Μαζεμένα 3 φάουλ μέσα σε μια επίθεση για να πάει η Ρεάλ στις βολές, ανάποδα άουτ και φάουλ-εφευρέσεις ήταν το σκηνικό που έλαβε χώρα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα.

Το τελικό 81-74 φέρνει την Ρεάλ Μαδρίτης σε πλεονέκτημα για το Βελιγράδι, όμως η ψυχή που έβγαλε ξανά η ομάδα αλλά και η διαχείριση που έκαναν στο τελευταίο δεκάλεπτο αφήνει πολλές ελπίδες στο τριφύλλι για να φέρουν την σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή ο τέταρτος αγώνας για το μεγάλο break. Ένα μεγάλο διπλό που ψάχνει όλη την χρονιά η ομάδα του Τ.Πασκουάλ και έφτασε η ώρα να το κάνει.


ΥΓ: Ό,τι έγινε έγινε. Αν η ομάδα έχει στόχο το Βελιγράδι, από την στιγμή που θα κατέβει για το do or die ματς μεθαύριο οφείλει να αφήσει διαιτησίες κλπ πίσω. Όχι γιατί έτσι πρέπει, αλλά γιατί αλλιώς δεν θα δουλέψει.

Σχόλια