Αν ο Παναθηναϊκός παραμείνει στα χέρια του Αλαφούζου...


Έχει αρχίσει και συζητιέται ξανά, έχει αρχίζει και γράφεται σε επώνυμα άρθρα. Ο Αλαφούζος επαναδραστηροποιήθηκε στα του Παναθηναϊκού με σκοπό να μαζέψει ψήφους για να αλλάξει ο νόμος πέρι μη αδειοδοτημένων ομάδων και να μην αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη για τα χρέη του.


Μάλιστα, ασχολείται τόσο που ήδη κάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν πως έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με την ανεύρεση τεχνικού διευθυντή ώστε να διαμορφωθεί ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν.

Και για να μην μιλάμε με αοριστολογίες, να τα πούμε λίγο πιο συγκεκριμένα.

Αν δεν εμφανιστεί κανένας για να πάρει την ΠΑΕ από τα χέρια του Αλαφούζου...

...βασικά να μιλάμε συγκεκριμένα είπαμε.

Αν ο Παναθηναϊκός περιμένει το Athens Alive, τότε είναι πολύ πιθανό πως όταν το Athens Alive θα είναι έτοιμο, Ο Παναθηναϊκός θα έχει βαρέσει ήδη κανόνι.

Αν η ομάδα δεν αλλάξει χέρια πριν το τέλος της σεζόν, τότε ο Αλαφούζος θα παρατάξει ομάδα που δεν θα έχει υψηλότερο συμβόλαιο από 200.000 ευρώ (μπορεί να λέω και πολλά) και θα αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία.

Απλά, λίτα και κατανοητά.

Ο Αλαφούζος έχει ξοφλήσει από τον Παναθηναϊκό. Δεν τον ενδιαφέρει και είναι ικανός μέχρι και φιλικό με τον Ολυμπιακό να διοργανώσει για να μαζέψει λεφτά. Δεν νιώθει και εκδικείται. Όποιος δεν το κατάλαβε φέτος, δεν ξέρω τι άλλο περιμένει...

Σχόλια