Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Συνεχίζουν να καπηλεύονται το «τριφύλλι» και να βγάζουν πολιτικές ανακοινώσεις σαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Ανακοίνωση κατά της...μεταμεσονύκτιας απόφασης που έδωσε πίσω τους βαθμούς στους γαύρους του Βορρά και αναίρεσε την κεκλεισμένων ποινή λίγες ώρες πριν το ματς με την Άεκ, έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όχι ότι ενδιαφέρει αυτόν που έδωσε τις εντολές να γραφτεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση, η αδικία που υπέστη περυσι ο Παναθηναϊκός με την μπύρα.

Στην πραγματικότητα, ούτε ότι πήραν οι γαύροι του Βορρά τους βαθμούς πίσω, τον ενδιαφέρει.

Ο Ρώσος τους καίει, τηα θέλω του Βαγγέλα εκπροσωπούν και το πως θα κάνουν γρήγορα εκλογές για να βγει ο Κυριάκος.

Και απλά μέσα στα θέλω τους, έχουν την τύχη να μπορούν να καπηλευτούν το όνομα του Παναθηναϊκού βγάζοντας τέτοιες προκλητικές ανακοινώσεις:


«Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι  πέρισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές  σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs  και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα  περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη  ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Με τις πράξεις  και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου