Σανμαρτεάν: «Ο Μαλεζάνι και το λάθος με το ντόπινγκ με έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό»


Για τον τελευταίο του καιρό στον Παναθηναϊκό και τους λόγους που αποχώρησε μίλησε ο Λ.Σανμαρτεάν, κατονομάζοντας ως υπεύθυνους τον Μαλεζάνι για την μη χρησιμοποίηση του, τον εαυτό του για τον τρόπο που αντιλαμβανόταν τις αποφάσεις του προπονητή και την διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα που προέκυψε όταν πιάστηκε ντοπέ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο "Telekom Sport":


“Όταν ήρθε ο Μαλεζάνι είχαμε μία μικρή διαμάχη μαζί του. Με αγαπούσε πολύ, αλλά ζητούσε πολλά πράγματα από μένα. Κάναμε προετοιμασία στην Ιταλία και δεν με χρησιμοποίησε σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ήμουν πολύ νέος και νόμιζα ότι εάν ήσουν καλά προπονημένος και καλός παίκτης, έπρεπε να παίξεις. Έκανε rotation, άλλαζε παίκτες και δεν ήμουν σε θέση να το κατανοήσω αυτό, με συνέπεια να έχω μια λεκτική διαμάχη μαζί του”.

“Μετά έμεινα εκτός ομάδας και προπονήθηκα τρεις μήνες μόνος μου. Η ομάδα δεν πήγαινε καλά και οι παίκτες πήγαν στη διοίκηση και είπαν ότι με χρειάζονταν. Ο βοηθός προπονητή ήρθε και με κάλεσε να επιστρέψω στις προπονήσεις. Τότε έκανα το μεγάλο λάθος. Είπα ‘τώρα με χρειάζεστε; Θέλετε να γυρίσω; Όχι, ευχαριστώ. Και έτσι χάλασε η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό”.

“Μετά από έξι μήνες, προέκυψε ένα πρόβλημα, αφού εντοπίστηκε θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ. Είχα αυξημένη τεστοστερόνη σε σχέση με έναν φυσιολογικό ποδοσφαιριστή. Το σώμα μου κανονικά εκρίει περισσότερη τεστοστερόνη από άλλους παίκτες και θεώρησαν ότι ήμουν ντοπέ”.

“Με τιμώρησαν από την ομάδα και πήγα κι έκανα μόνος μου ελέγχους και τους έδειξα ότι δεν έπαιρνα αναβολικά. Μετά από έξι μήνες μου είπαν ‘οκ, δεν είσαι ντοπέ, τώρα σε θέλουμε πίσω. Διώχνουμε τον Μαλεζάνι και σε θέλουμε πίσω'”.

“Απάντησα ‘τώρα με θέλετε πίσω; Με διασύρατε με τις φωτογραφίες μου σε όλες τις εφημερίδες και όλοι λένε ότι είμαι κακός άνθρωπος για τον σύλλογο. Δεν θέλω να μείνω στην ομάδα'”.

Σχόλια