Σαν Ελβετικό ρολόι...


Τα τραγελαφικά γεγονότα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα με αμείωτο ρυθμό.

Την ώρα που ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει στείλει επιστολή στον Γ.Αλαφούζο για την ομάδα και περιμένει απάντηση, μέσα σε δύο εβδομάδες έχουμε μάθει ξαφνικά για έναν...θείο από την Αμερική και μια Ελβετική εταιρία, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε προχωρημένες συζητήσεις!


Και προκαλεί πραγματικά απορία...πως όσο ασυνεπής είναι ο Αλαφούζος και το περιβάλλον του στις υποχρεώσεις τους, τόσο συνεπής είναι στην παρέλαση εν δυνάμει αγοραστών από το πουθενά στο...κατάλληλο timing.

Καλοκουρδισμένη η απαξίωση και αγωνιστική/οικονομική διάλυση της ομάδας...σαν Ελβετικό ρολόι ένα πράγμα...


ΥΓ: Ότι δεν υπάρχει συσπείρωση γύρω από τον Δ.Γιαννακόπουλο ευθύνεται και ο ίδιος. Όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης. Αρκεί να σκεφτούμε, τι συσπείρωση υπήρχε πριν 10 χρόνια ή ακόμη και τι συσπείρωση θα υπήρχε, εάν εμφανιζόταν ο τότε άγνωστος στο ευρύ κοινό Δημήτρης.

Εάν βλέπει πως του κλείνουν τον δρόμο για την ΠΑΕ...φαντάσματα από το παρελθόν και ισχύει ακόμη το "η ΠΑΕ δεν πωλείται"...καλό θα είναι να ενημερώσει τον κόσμο.

Είναι δεδομένο πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου στο...δίλημμα Γιαννακόπουλος ή Βαρδινογιάννης...δεν θα αντιμετωπίσει κανένα δίλημμα.

Σχόλια