Εις αύριον τα...νεότερα


Ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση σήμερα στο Λονδίνο με τις εταιρίες που συμμετέχουν στο project του ΟΑΚΑ, θα υπάρξει δεύτερη συνάντηση αύριο και βρισκόμαστε εν αναμονή...

Όχι για να βγει λευκός καπνός ή να μάθουμε τις οριστικές εξελίξεις γύρω από τον Σύλλογο, αλλά για να γίνουμε σοφότεροι ενόψει της συνέχειας.


Στο σημερινό ραντεβού -όπως ενημέρωσαν τα ΜΜΕ του Δ.Γιαννακόπουλου- υπήρξε ενημέρωση για την συνάντηση με τον Τσίπρα και το θετικό feedback της Ελληνικής Κυβέρνησης, αλλά και προσπάθεια από πλευράς του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, να πείσει τις εταιρίες να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ για να προλάβουν τα χειρότερα.

Σύμφωνα πάντα με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ ( https://www.leoforos.gr/panathinaikos/podosfairo/story/128116/protakoysti-xaraktirizoyn-oi-ependytes-tin-protasi-giannakopoyloy ), οι ξένοι δεν είδαν ζεστά την προοπτική να μπουν τώρα στην ΠΑΕ, γιατί δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές για την υλοποίηση του project.

Με τα τωρινά δεδομένα, το καλό είναι πως ο Δ.Γιαννακόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να γίνει η λύση στο πρόβλημα του Συλλόγου...το αρνητικό είναι πως η διάσωση του Συλλόγου πλέον εξαρτάται από πολλούς τρίτους. Την Ελληνική Κυβέρνηση, τις πολιτικές εξελίξεις, τα ξένα funds και όχι μόνο την αντίδραση του (α)μέτοχου Γ.Αλαφούζου.

Μακάρι όλα να πάνε καλά στην αυριανή συνάντηση και αναμένουμε αύριο τα νεότερα και όχι τα σπουδαία (για να είμαστε και ρεαλιστές).


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός το 2008 μπήκε σε μια νέα εποχή. Μια νέα εποχή, όπου ο κόσμος θα ξεκίναγε να συζητάει κάθε τρεις και λίγο για αλλαγές στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ (ασχέτως αν 10 χρόνια μετά δεν ξέρουμε αν αυτή η αλλαγή ήρθε ποτέ) και διοικητικές ανακατατάξεις, με την ίδια ευκολία που το κάνει για απλές μεταγραφές αθλητών. ΑΝ έρθει τώρα η λύση, ελπίζω να βρει ο Σύλλογος την ηρεμία του και να μπορέσει να προχωρήσει στα υπόλοιπα.

Δυστυχώς με όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια, όπως είναι φυσιολογικό, παρακολουθώ τις εξελίξεις πιο παθητικά, αφού την ενέργεια μας την ρούφηξαν τα εδώ κι εκεί. Όπως έχει φθαρεί το τριφύλλι, έχουμε φθαρεί κι εμείς...

Σχόλια