Ακόμη να πάρει εντολή;


Μετά από μια εβδομάδα, ο Γ.Αλαφούζος δεν έχει απαντήσει στον Δ.Γιαννακόπουλο, στην πρόταση του δεύτερου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα αυτή η στάση του να δημιουργεί ερωτηματικά.

Ο καθένας μπορεί να κάνει τους δικούς του συνειρμούς...


Εγώ θα πω το εξής. Προχθές στο κλειστό ξεκίνησε σύνθημα από το πέταλο υπέρ του Δ.Γιαννακόπολου. Μπορεί πολλοί να θεώρησαν πως αυτό έγινε μόνο λόγω της κόντρας του με την Euroleague. Στον ίδιο αγώνα σηκώθηκε πανί κατά του Καπράλου.

Ο Γ.Αλαφούζος να ξέρει κάτι. Ο κόσμος του Συλλόγου μπορεί να είναι χίλια δύο, αλλά ποτέ δεν γινόταν όχημα κανενός επιχειρηματία. Ποτέ δεν σήκωσε αστεία πανό όπως οι γαύροι και οι παοκτζήδες. Ο Δ.Γιαννακόπουλος επίσης το ξέρει πολύ καλά αυτό. Την Θύρα 13 μόνο για τα μνημόνια δεν την έχουν κατηγορήσει ακόμη...

Ο Αλαφούζος όμως να ξέρει και να περιμένει πως αν συνεχίσει αυτό το κρυφτούλι, ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος και τα συνθήματα υπέρ του Γιαννακόπουλου δεν θα αφήνονται στην τύχη για να τα ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Ο κόσμος θα ταχθεί με αυτόν που θα κυνηγήσει το καλό του Συλλόγου.

Προσέξτε. Με αυτόν που θα κυνηγήσει το καλό του Συλλόγου. Όχι με τις μπίζνες τους.

Καλό θα είναι λοιπόν, ο Γ.Αλαφούζος να εμφανιστεί και να πληρώσει τα φέσια που έριξε στην ομάδα. Να πληρώσει και να πάρει τον πούλο.

Κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο η Θύρα 13...θα είναι χαζός αν πιστεύει πως την δεδομένη χρονική στιγμή, με κανέναν άλλον να έχει εμφανιστεί, η πλειοψηφία δεν θα είναι πλέον φανερά με τον Δ.Γιαννακόπουλο.

Ας απαντήσει λοιπόν...και να μην περιμένει εντολές.

Γιατί την μόνη προπαγάνδα που δεν μπορούν να περάσουν οι αυλικοί της οικογένειας είναι όταν εκεί εμπεριέχεται το όνομα του Δ.Γιαννακόπουλου...εκεί δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για τους Παναθηναϊκούς...


ΥΓ: Και αυτά τα γράφει ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ήταν υπέρ των κινήσεων και των συμπεριφορών του ΔΓ. 

Σχόλια