Adios πλεονέκτημα


O Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Μαδρίτη για έναν...do or die αγώνα, ώστε να πάρει κεφάλι για την τέταρτη θέση, το πλεονέκτημα και να πάρει την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του.

Αυτά ίσχυαν μέχρι και την κόρνα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, όπου η ομάδα πήγε με -1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αλλού, το «σύνδρομο των εκτός έδρας» εμφανίστηκε ξανά και οι παίκτες του Τ.Πασκουάλ είπαν ουσιαστικά...adios στο πλεονέκτημα.


Τι φταίει, τι δεν πάει καλά στα δύσκολα εκτός και γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει «μέταλλο» είναι κάτι που το ξέρει καλύτερα από όλους το προπονητικό team και φαντάζομαι θα τους το εξήγησε ο Πασκουάλ μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια.

Ποιότητα υπάρχει, βάθος στο ρόστερ επίσης. Όλοι στην ομάδα πρέπει να δουλέψουν για να πετύχουν την επιστροφή της ομάδας στο Final 4. Με δεδομένο ότι πλέον γίναμε φαβορί για μια εκ των τεσσάρων θέσεων που δεν θα έχουν το αβαντάζ της έδρας, θα κληθούμε στις εναπομείναντες αγωνιστικές να...κυνηγήσουμε την ομάδα που θα μπορούμε να ματσάρουμε καλύτερα. Και να δουλέψουμε από τώρα για να την αποκλείσουμε και όχι να πάμε σε έναν ακόμη ένδοξο ή άδοξο αποκλεισμό.


ΥΓ: Δεν γίνεται στο ΟΑΚΑ να νομίζεις πως μπορείς να κερδίσεις τον οποιοδήποτε και μακριά από αυτό να νιώθεις πως μπορείς να χάσεις από τον οποιοδήποτε. Για τους ίδιους παίκτες και τον ίδιο προπονητή μιλάμε.

ΥΓ2: Μπράβο στον κόσμο που στήριξε την ομάδα με την φωνή του. Κρίμα που η ομάδα δεν τους έκανε δώρο την νίκη.

ΥΓ3: Στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε 38 πόντους. Στο δεύτερο 54...

Σχόλια