Βιγιαφάνες: «Υπήρξε κρούση από Ολυμπιακό και Άεκ αλλά δεν ήθελα να προδώσω τον Παναθηναϊκό»


Συνέντευξη παραχώρησε ο Λ.Βιγιαφάνες στο Gazzetta μιλώντας για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και για τις προτάσεις που είχε από άλλες Ελληνικές ομάδες αλλά δεν τις συζήτησε.

Αναλυτικά:


Τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για εσένα;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα. Ήταν δύο χρόνια που πραγματικά ήμουν πολύ χαρούμενος μέσα και έξω από το γήπεδο. Την δεύτερη σεζόν έπαιξα στην Ευρώπη κάτι που ήταν από τα όνειρά μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς;

«Τι να πω για αυτόν τον κόσμο; Ξέρουν ότι αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τους ίδιους. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα κάτι πολύ ξεχωριστό που φόρεσα αυτή την φανέλα. Εύχομαι μια μέρα να επιστρέψω στο σπίτι μου»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν. Τι πιστεύεις για εκείνον;

«Το μόνο που θέλω να πω είναι το εξής: Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, δεν είναι μόνο ποιος έχει τα λεφτά και πόσο λεφτά έχει αλλά πρέπει να γνωρίζεις ποδόσφαιρο και πως θα πας μια ομάδα στον σωστό δρόμο».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατάει όρθια την ομάδα. Έζησες μαζί του ένα χρόνο...

«Αγαπάει πολύ την ομάδα. Δουλεύει πολύ καιρό και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται. Ο κόσμος δεν ξέρει ακριβώς τι κάνει για την ομάδα. Εύχομαι το καλύτερο για εκείνον και το επιτελείο γιατί πραγματικά το αξίζουν».

Η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς. Ποιους πιστεύεις περισσότερο;

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκούς έχει αρκετούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη στιγμή είναι αλλά κάπως έτσι μεγαλώνεις ποδοσφαιρικά. Προσωπικά μου αρέσει ο Πασχάλης Στάϊκος και ο Μπουζούκης. Νομίζω πως μπορούν να πετύχουν πράγματα».

Ισχύει πως είχες προτάσεις από ελληνικές ομάδες;

«Ναι είχα κρούσεις από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αλλά εξαρχής απάντησα αρνητικά. Δεν θα ήθελα να προδώσω ποτέ τον Παναθηναϊκό ακόμη και σε αυτή την κακή στιγμή του συλλόγου».

Σχόλια