Τουλάχιστον θα κερδίσει κάτι ο Ερασιτέχνης


Μέσα στην τρέλα των ημερών σχετικά με την διαμάχη που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο μεταξύ Παναθηναϊκού και Euroleague, βγήκε σήμερα στην επιφάνεια και ένα καλό νέο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο Ερασιτέχνης που βρίσκεται στην απόλυτη ανυποληψία, ίσως βρει απροσδόκητα κάποια χρήματα που τα έχουν τόσο πολύ ανάγκη τα ταμεία του.


Συγκεκριμένα σήμερα βγήκε στην επιφάνεια ο τρόπος που θα λάβει χώρα το δημοψήφισμα και θα κληθεί να ψηφίσει ο κόσμος του Συλλόγου για το αν επιθυμεί να συνεχίσει το μπασκετικό τμήμα στην Euroleague ή όχι. Αυτό θα γίνει μέσω sms και τα έσοδα θα πάνε στον Ερασιτέχνη.

Μια κίνηση, που εφόσον ισχύει, μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του, με δεδομένο πως το μπασκετικό τμήμα έχει υψηλή δημοτικότητα στις τάξεις των φίλων του Συλλόγου, όπως ακόμη μεγαλύτερη είναι η επιρροή που έχει ο Δ.Γιαννακόπουλος και φαίνεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Έτσι λοιπόν, μέσα από ένα πρόβλημα θα δοθεί μια λύση και ο κόσμος θα κάνει...με το ζόρι, αυτό που κανονικά έπρεπε να πράξει από μόνος του.

Σχόλια