Τελεσίγραφο UEFA σε Παναθηναϊκό: Ή τακτοποίηση οφειλών μέχρι 1 Μαρτίου ή αποκλεισμός!


H UEFA με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστή την απόφαση πως θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού στον Παναθηναϊκό, εάν δεν καταφέρει να τακτοποιήσεις όλες τις οφειλές που έχει έως και τις 1 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, εάν η διοίκηση δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές της για τα οφειλόμενα της, τότε το «τριφύλλι» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για όποια από τις τρεις ερχόμενες σεζόν (2018/19, 2019/20, 2020/21) πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Παράλληλα θα υπάρξει ποινή 200.000 ευρώ, εκτός κι αν στις 1 Μαρτίου παρουσιαστεί «πράσινος» ο φάκελος με τις οφειλές, όπου το χρηματικό πρόστιμο θα πέσει στο μισό.

Αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, αφού είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό από την UEFA πως η deadline που θα έδινε, θα ήταν μέχρι τον επόμενο μήνα.

Με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός φέτος, λογικά, δεν θα πάρει κάποιο εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου, αλλά και το «μαύρο σκοτάδι» που υπάρχει στα διοικητικά, αντιλαμβάνεστε όλοι πως το «τριφύλλι» ξεχνάει την Ευρώπη για τα επόμενα δύο χρόνια σίγουρα.

Εκτός κι αν βρεθούν μέχρι τότε λεφτά ή κερδίσει εκ νέου χρόνο από την UEFA.

Πάντως η ΠΑΕ έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σχόλια