Σαν μικρομεσαία ομάδα...


O Παναθηναϊκός έχασε 2-1 στα Γιάννενα από τον ΠΑΕ. Ή μάλλον δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον ΠΑΣ και η ομάδα από την Ήπειρο τον πέρασε στην βαθμολογία! H σημερινή εικόνα ήταν συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων, σε μόνιμα καθοδική πορεία μετά το συνεχές σχεδιασμό ξήλωμα της ομάδας.


Ο Παναθηναϊκός έχει καταντήσει φέτος να παριστάνει μια μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος με άλλους παίκτες δανεικούς, άλλους να έχουν πουληθεί ήδη, τις ενδεκάδες να αλλάζουν κάθε εβδομάδα κτλ κτλ.

Η ομάδα ουσιαστικά αγωνίζεται πλέον χωρίς στόχους και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα γίνεται. Με πιτσιρικάδες που μπαίνουν στην βασική ενδεκάδα σαν λύσεις ανάγκης, με ξένους που...ξεμείνανε από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με έναν προπονητή που σήμερα σήκωσε (κατ'εμέ) ψηλά τα χέρια και συμφώνησε στο «απλά να βγει η χρονιά, δεν έχουμε παίκτες για κάτι άλλο».

Θα έλεγα το γραφικό «μόνο οι φανέλες θυμίζουν Παναθηναϊκό» αλλά κι αυτές σήμερα ήταν ασορτί με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Στα του αγώνα, η ομάδα μπήκε ορεξάτη, έχασε μια ευκαιρία που δεν χάνεται με τον Μυστακίδη να προηγηθεί στο σκορ και με δύο προσωπικές ενέργειες του επιθετικού του Πας βρέθηκε πίσω με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο απλά ήταν περισσότερο μια τυπική αγγαρεία, ακόμη κι όταν μειώσαμε, με την ομάδα να μην μπορεί να απειλήσει.


ΥΓ: Η κίνηση του Κάτσε, να κάνει ποδιές (δύο φορές) στην σέντρα του γηπέδου με δευτερόλεπτα να απομένουν είναι χαρακτηριστική της κατάστασης...

ΥΓ2: Η ομάδα ξεπούλησε τον Μπεργκ, άφησε τον Τσάβες που πήρε για αντικαταστάτη του, δεν κάλυψε τον τραυματισμό του Λουτσιάνο και παίζει όλη την σεζόν με τον περυσινό τέταρτο επιθετικό της. Τώρα δε που τραυματίστηκε κι αυτός, παίζει χωρίς επιθετικό. Δεν είναι και μαθηματική εξίσωση...

Σχόλια