ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών για συμβόλαια που υπέγραψε και δεν πληρώνει ο Αλαφούζος!


Η παράνοια που επικρατεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την έχει διογκώσει με την προκλητική του στάση ο Γ.Αλαφούζος δεν έχει προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός αύριο και μεθαύριο πρέπει να πάει στα δικαστήρια για πέντε υποθέσεις που παίρνουν συνεχώς αναβολές και αν δεν πάρουν άλλη μια τότε, η ομάδα θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα!

Οι τέσσερις από τις πέντε υποθέσεις έχουν να κάνουν με συμβόλαια που υπέγραψε ο Γ.Αλαφούζος όντας πρόεδρος της ομάδας.


Ο άνθρωπος που συμφώνησε να δώσει τα Χ ποσά σε Εσιέν, Ταυλαρίδη, Λέτο και Τελάντερ (ο Τοτσέ ήταν συμβόλαιο που δεν είχε υπογραφεί επί ημερών του, ασχέτως αν ο διακανονισμός έγινε με την δική του σύμφωνη γνώμη) είναι ο ίδιος άνθρωπος που δεν τα πλήρωσε και για αυτά τα χρέη ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

Είναι απίστευτο και παράλληλα τραγικό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δικαιολογεί την προκλητική στάση του με την ανακοίνωση που είχε βγάλει τον Σεπτέμβριο που δήλωνε πως αποχωρεί.

Μια εικονική παραχώρηση, όπως αυτή του Γιάννη Βαρδινογιάννη λίγα χρόνια νωρίτερα, με την ομάδα να είναι ακόμη στα χέρια του, οι αποφάσεις να λαμβάνονται ακόμη από τον ίδιο, η ΠΑΕ και το ΔΣ να στελεχώνονται ακόμη από δικά του άτομα και τα χρέη να τρέχουν κανονικά!

Σχόλια