Που είναι τα 20 εκατομμύρια του Αλαφούζου;


Από εχθές το μεσημέρι οι άνθρωποι του Αλαφούζου που βρίσκονται μέσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν πάρει σβάρνα όλους τους δημοσιογράφους και μοιράζουν...φήμες πως ο μεγάλος Γιάννης είναι εδώ και δεν θα αφήσει εν τέλει η ομάδα να πέσει στα βράχια.

Μάλιστα αναφέρουν πως ο συνέταιρος, μετέπειτα εχθρός και ακολούθως φίλος του Β.Μαρινάκη είναι διατεθειμένος να βάλει έως και 4.500.000 ευρώ στην ομάδα μέχρι τέλος της σεζόν.

Ποια 4,5 εκατομμύρια;


Ο άνθρωπος που κορόιδεψε έναν κόσμο (έστω και λίγοι χιλιάδες) που τον στήριξε, παρά την ασχετοσύνη και τις συνεχείς λανθασμένες ενέργειες του, για το καλό της ομάδας, είχε ανακοινώσει στα τέλη Σεπτέμβρη πως θα βάλει ένα ποσό της τάξεως των 20.000.000 ευρώ.

Όχι γιατί αγάπησε το τριφύλλι περισσότερο από τις μπίζνες του με τον Βαγγέλη, αλλά επειδή ήταν υποχρεώσεις που συνδέονταν με το όνομα του.

Αυτές τις υποχρεώσεις (προς την εφορία) μάθαμε από δημοσιεύματα των ΜΜΕ πως τις κανονίζει, βάζοντας χέρι στα λεφτά των πωλήσεων!

Τέλος να θυμίσουμε πως στην ανακοίνωση για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ στις 12/10 είχε γίνει αναφορά για τα έξοδα που έτρεχαν στην ΠΑΕ σε βάθος τριετίας και ανέρχονταν περί τα 50.000.000 ευρώ, χωρίς να γίνεται επεξήγηση πόσα από αυτά έχουν τακτοποιηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτών ήταν αποτέλεσμα της διοίκησης και των επιλογών Αλαφούζου.


YΓ: Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει κουμάντο στην τσέπη κανενός. Όπως κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τον Σύλλογο. Οι άντρες αναλαμβάνουν τα λάθη τους.

Σχόλια