Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Κατσουράνης: «Από τον Παναθηναϊκό με έδιωξε ένας άσχετος, ο Παναγόπουλος»


Την άποψη του για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2011 εξέφρασε ο Κ.Κατσουράνης σε σύνεντευξη του στον δημοσιογράφο Π.Βόγλη, κατηγορώντας τον Χρ.Παναγόπουλο.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Συλλόγου σχολίασε:


«Ενώ έφυγα από τον Παναθηναϊκό την περίοδο που άρχισε να μπαίνει ο Αλαφούζος, δεν είχα επαφή μαζί του. Εμένα με έδιωξε κάποιος κύριος Παναγόπουλος που με κάλεσε και μου είπε να φύγω. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδέα από το ποδόσφαιρο, από αυτά που μου είχε πει. Δεν τον ήξερα. Πρώτη φορά τον είδα εκεί. Δεν γίνεται να διώχνει τον αρχηγό της Εθνικής και του Παναθηναϊκού ένας άνθρωπος που δεν τον έχει δει ποτέ στην ζωή του.

Δεν έχει σημασία για ποιο λόγο μου είπε να φύγω, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι άσχετος από ποδόσφαιρο. Η ομάδα πρέπει να είναι μια οικογένεια και εμένα με έδιωξε ένας άνθρωπος που δεν με είχε δει ποτέ στην ζωή του. Για να καταλάβει ο κόσμος γιατί η ΠΑΕ έφτασε εδώ που είναι σήμερα...»


Να θυμίσουμε πως ο Παναγόπουλος είχε κατηγορήσει τον Κατσουράνη για κακή συμπεριφορά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και προσπάθεια για δημιουργία κλίκας και φαγώματος του τότε προπονητή.

Μάλιστα, τότε είχαν βγει στην δημοσιότητα και οι διάλογοι μεταξύ τους, στο ραντεβού που αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους:

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Κώστα, σε φωνάξαμε εδώ γιατί θέλουμε να λύσουμε τη συνεργασία μας μαζί σου...».

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: «Δεν σας καταλαβαίνω. Μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο;».

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Εχουμε πολλά παράπονα από εσένα. Κυρίως από τη συμπεριφορά σου. Επηρεάζεις πολύ άσχημα τους μικρούς και έχουμε καταλάβει ότι δημιουργείς κλίμα εναντίον του προπονητή μας. Επίσης δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την αγωνιστική σου συμπεριφορά στα παιχνίδια που έχεις παίξει, αλλά και από την αποβολή σου στο ματς με τα Γιάννινα. Την πρώτη κίτρινη κάρτα την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η δεύτερη, όμως, δεν είναι φυσιολογική ως συμπεριφορά, ιδίως για έναν παίκτη με την πείρα σου, που βλέπει πώς μας παίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής».

Ταυτόχρονα ο Παναγόπουλος τοποθετεί στο γραφεία του τα έγγραφα με την αναλυτική πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, στην οποία εμπεριέχονται οι προβλεπόμενες απολαβές μέχρι το Γενάρη (ήτοι 200.000 ευρώ) και επίσης αναφέρεται ότι εάν δεν βρει ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, τότε ο Παναθηναϊκός θα του πληρώσει άλλες 200.000 ευρώ.

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: «Κατ’ αρχάς δεν τα δέχομαι αυτά που λέτε σε καμία περίπτωση! Εγώ είμαι δηλαδή το πρόβλημα της ομάδας; Ούτε κλίμα δημιουργώ ούτε θέλω να ''φάω'' κανέναν. Εκανα λάθος με την αποβολή, παρασύρθηκα και το αναγνώρισα. Τι είναι αυτά που μου λέτε; Για την πρόταση που μου κάνετε δεν μπορώ να σας απαντήσω, θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα συνεννοηθείτε μαζί του...».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου