Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Ιταλικό ΜΜΕ γράφει για αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Μετά τις περίεργες δηλώσεις Ουζουνίδη μετά την Λάρισα, τις περίεργες δηλώσεις Λουντ, τις περίεργες υποσχέσεις της παλαίμαχης γλάστρας, τις περίεργες φήμες της προηγούμενης εβδομάδας και πριν το deadline της Uefa...είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ένα περίεργο άρθρο εξ Ιταλίας που αναφέρει πως ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Πασκουάλε Σενσίμπιλε έχοντας ως δεδομένη την άμεση αλλαγή σελίδας στην ομάδα.

Αναλυτικά το άρθρο του calcionews24:


«Μετά την περιπέτεια στην Τραπάνι και στην Αλεσάντρια ο Πασκουάλε Σενσίμπιλε μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στον Παναθηναϊκό. Ο νέος επενδυτής του ελληνικού κλαμπ έχει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Σαμπντόρια στις πρώτες του επιλογές. Ο Σενσιμπίλε ήταν έμπιστος του Σαμπατίνι ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Παλέρμο το 2009 ως συνεργάτη. Τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε όλη την Ιταλία ως τεχνικός διευθυντής ενώ ήταν υπεύθυνος και στην Σαμπντόρια ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μάντοβα, την Τραπάνι και την Αλεσάντρια και πλέον μπορεί να φύγει και πάλι για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι συντάκτες του www.calcionews24.com ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια νέα τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος είναι σε οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα θα μπορούσε να καλωσορίσει έναν νέο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της διοίκησης. Αρκετά διαφορετικά προφίλ ανθρώπων είναι υποψήφιοι αλλά για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένο το όνομα του Πασκουάλε Σενσίμπιλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου