Eσπάσε την «κατάρα» και έφυγε νικητής από την Λάρισα


O Παναθηναϊκός έσπασε την κατάρα των εκτός και με το γκολ του Λουντ πήρε την νίκη στην Λάρισα και πανηγύρισε το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα!

H oμάδα της Λάρισας ήταν εξαρχής γνωστό πως δεν έχει κάποια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, αλλά η αρνητική επίδοση του τριφυλλιού στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς και οι ενδεκάδες...ανάγκης που βγαίνουν πλέον κάθε αγωνιστική, καθιστούσαν δύσκολο τον αγώνα στην Θεσσαλία.


Το σημερινό ματς δεν μας έκανε σοφότερους, αφού είδαμε στο γήπεδο ξανά τον περιορισμένων δυνατοτήτων Παναθηναϊκό να προσπαθεί να φανεί επικίνδυνος χωρίς επιθετικούς και να έχει συγκέντρωση και αντοχή επί 90'.

Αυτό σήμερα το κατάφερε, αφού η όχι συγκροτημένη άμυνα της Λάρισας αλλά και το υψηλό pressing σε συνδιασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Λουντ έβαλα το τριφύλλι οδηγό στο παιχνίδι μόλις στο 18'. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνει σωστή διαχείριση του αγώνα απέναντι σε μια ακίνδυνη ομάδα.

Και το κατάφερε και πέτυχε την νίκη και η ομάδα κερδίζει ηρεμία και χρόνο πριν από ένα δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται...

ΥΓ: Αν τα πράγματα ήταν όπως τα αφήσαμε τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε πως στις ερχόμενες 8 αγωνιστικές θα μπορούσαμε να πετύχουμε το...θαύμα και να προλάβουμε το πλασάρισμα στις πρώτες πέντε θέσεις. Τώρα το -4 από τον πέμπτο Πανιώνιο δεν μοιάζει ανέφικτο να καλυφθεί, αλλά υπεραισιόδοξο με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αν δε, δεν υπήρχε και το -2 για το κουτάκι της μπύρας, τότε τα πράγματα θα ήταν αρκετά διαφορετικά...

ΥΓ2: Κρίμα για την Λάρισα και τον κόσμο της να έχουν αυτόν τον καραγκιόζη για ιδιοκτήτη.

Σχόλια