Mπερτομέου: «Παναθηναϊκός και Euroleague έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον»


O ισχυρός άντρας της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, πήρε θέση για την διαμάχη του με τον Δ.Γιαννακόπουλο και μίλησε για τα δεδομένα, ως έχουν από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Η Euroleague έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την Euroleague. Εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν ανεχόμαστε την ασέβεια απέναντι σε φιλάθλους, προπονητές, παίκτες και παράγοντες. Αν μια ομάδα θέλει να παραμείνει εδώ, θα πρέπει να το κάνει σε ένα αθλητικά φιλικό περιβάλλον. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο σύλλογος έχει πολλά τρόπαια και επιτυχίες.

Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ελπίζω, ωστόσο, πως οι σχέσεις μας σύντομα θα δουν καλύτερες μέρες. Όμως, επαναλαμβάνω, πως κάθε πλευρά οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, ένας από τους οποίους είναι αυτός του αλληλοσεβασμού. Αν όχι, οι σύλλογοι αυτοί δεν μπορούν να μείνουν στην Euroleague».

Σχόλια