Πατέρας: «Έχω τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου, αλλά προτεραιότητα η υγεία μου»


Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Sportday» σχετικά με την αποκάλυψη του Δ.Βερύκιου ότι έχει συνομιλίες για το μέλλον του Συλλόγου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά:


Για το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης και εμπλοκής του στα διοικητικά του Παναθηναϊκού: 

«Τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου, νοιάζομαι γι΄αυτόν και σαφώς συμμετέχω σε συζητήσεις προβληματισμού για το μέλλον της ομάδας μας. Ωστόσο αυτή την περίοδο προέχει η υγεία. Με βρίσκετε με έτοιμες τις αποσκευές μου για το εξωτερικό για να υποβληθώ σε νέες εξετάσεις. Από την πορεία της υγείας μου εξαρτώνται και τα μελλοντικά μου σχέδια στο επιχειρείν και τη ζωή μου»

Σχετικά με τη φημολογία για συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τον Παναθηναϊκό: 

«Όση αγάπη και όσο πάθος και εάν έχεις για την ομάδα δεν μπορείς να πληρώνεις σπασμένα άλλων»


ΣΧΟΛΙΟ:

Όπως είναι φυσικό, όποτε παίζει το όνομα του Πατέρα πουλάει. Είτε γιατί πολλοί τον συνδυάζουν με τις αγωνιστικές επιτυχίες που ήρθαν επί προεδρίας του, είτε γιατί τον συνδυάζουν με τα χρέη που δημιουργήθηκαν τα επόμενα χρόνια στην ΠΑΕ.

Σήμερα λοιπόν ο ίδιος προτίμησε να αποκαλύψει κάτι που δεν είναι μυστικό και είναι γνωστό από την Άνοιξη του 2010, αλλά προτιμάται από τον κόσμο να βγαίνει από την εξίσωση όταν πάει η συζήτηση στο «γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο Πατέρας».

Με την δήλωση του επίσης, επιβεβαίωσε...χωρίς να επιβεβαιώνει πως παίρνει μέρος σε συζητήσεις για το αύριο του Παναθηναϊκού.

Τώρα τι θα γίνει...ό,τι ξέρετε ξέρω.

Σχόλια