Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ζητάει να αναλάβει τον Ερασιτέχνη ο Μαλακατές


Εξελίξεις στον Ερασιτέχνη. Μετά την παραίτηση του Τάκη Οικονομόπουλου, ο Τάκης Μαλακατές ζητάει γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την Μάνα του λόχου εφόσον δεν προκύψει άλλος οικονομικά εύρωστος να βγει μπροστά.

Είναι δεδομένο πως η τωρινή διοίκηση του πρωτοδικείου κρίνεται ως αποτυχημένη, αφού οι κρίσεις που έκανες για την διαχείριση κυρίως των ομαδικών τμημάτων αποδείχθηκαν κάκιστες.

Όσον αφορά την ενεργοποίηση του Μαλακατέ, αυτή μπορεί να έχει σχέση και με τον Δ.Γιαννακόπουλο, τον οποίο είχε υπερασπιστεί όταν είχε δημιουργηθεί η κόντρα με τον Δ.Μπαλτάκο.

Αναλυτικά η δήλωση του:


Προς τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναικού Α.Ο.

Κύριοι (όσοι έχετε απομείνει!),

τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί μια σειρά παρατυπιών σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της ορισμένης από το Πρωτοδικείο Διοίκησης του Ομίλου. Παραιτήσεις οι οποίες ανακαλούνται, παραιτήσεις οι οποίες δεν γνωστοποιούνται και μια γενικότερη δυσλειτουργία που δεν βοηθά σε τίποτα την καταστροφική πορεία που διαγράφει ο ιστορικός μας σύλλογος.

Είσαστε άραγε υπερήφανοι για τις πράξεις ή τις παραλήψεις της διοίκησής σας τους τελευταίους μήνες που αποφάσισε:

Να ΜΗΝ δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα η ομάδα βόλεϊ γυναικών
Να ΜΗΝ κατέβει με ανταγωνιστικό σύνολο παρά με Νεάνιδες η ομάδα μπάσκετ γυναικών
Να υποβιβαστεί στην Α2 η ομάδα πόλο
Να μην στηριχτεί οικονομικά η ομάδα βόλεϊ αντρών,
αλλά το βασικότερο έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας γνωρίζοντας ότι το χρέος ΔΕΝ μειώνεται στο ελάχιστο;

Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες σας, σας καλώ να ορίσετε άμεσα γενική συνέλευση με θέματα ημερησίας διάταξης

1. Απολογισμό απερχομένης διοίκησης

2. Αρχαιρεσίες

Στις εκλογές αυτές μακάρι να εμφανιστεί οποιοσδήποτε θέλει και μπορεί να αναλάβει τις τύχες του ομίλου μας, εγώ από την πλευρά μου δυστυχώς αδυνατώ να αναλάβω και τις ποινικές ευθύνες για χρέη περίπου 3,5 εκ. που δημιούργησαν προηγούμενες διοικήσεις.

Είμαι όμως αποφασισμένος εφόσον τελικά αποβεί άκαρπη η εκλογική διαδικασία να καταθέσω αίτηση στο πρωτοδικείο για σχηματισμό διοίκησης προκειμένου να προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά, χαμηλούς τόνους και  ρεαλιστικό πρόγραμμα να πετύχουμε τους περισσότερους από τους στόχους που θα θέσουμε και είμαι αισιόδοξος ότι στην δύσκολη αυτή προσπάθεια στο τέλος με την βοήθεια του θεού θα πετύχουμε διότι απλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε.

Εάν όμως τελικά δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε την τόλμη, το θάρρος, την ευθιξία και το φιλότιμο να ομολογήσουμε ότι αποτύχαμε και να παραιτηθούμε.

Εσείς το έχετε;

Τάκης Μαλακατές».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου