Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Σταματάει την προσπάθεια που επιχείρησε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Θεοδωρόπουλος


Μόλις 24 ώρες μετά την δημοσιοποίηση της προσπάθειας του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για εξεύρεση λύσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την τρέχουσα σεζόν, ο mr.Chipita ανακοίνωσε την παύση της καθώς...παρερμηνεύτηκε.

Αναλυτικά η δήλωση του:


«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».


ΥΓ: Η ξαφνική ανακοίνωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αποκαλύπτει με τον καλύτερο τρόπο πως υπάρχει σχέδιο για τον Σύλλογο. Και κανένας δεν πρέπει να το χαλάσει. Κανένας τρίτος να βγει μπροστά και να δημιουργήσει έστω και μια μικρή πιθανότητα να βρεθούν πορτοφόλια εκτός των νοητών γραμμών που έχουν χαραχτεί.

Αν δεν το βλέπετε και τώρα, τι άλλο χρειάζεται για να πειστείτε;

YΓ2: O Πρασινοφρουρός που γνώριζε ότι ο Θεοδωρόπουλος θα τα έσκαγε χοντρά το καλοκαίρι και είχε άλλους 2-3 επιχειρηματίες μαζί του; Και αν ίσχυε αυτό, τότε γιατί ο Θεοδωρόπουλος έκανε πίσω μόλις 24 ώρες μετά;


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου