Παναθηναϊκά Νέα: Βαλένθια, Χουλτ, Σιλά και Σαραβάκος


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...


ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε (28/12, 22.00) στην Ισπανία από τη Βαλένθια και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Μία «στροφή» πριν το φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει ρεκόρ 10-4 και βρίσκεται μόνη της στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πάνω από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν για την Ισπανία χωρίς τον Νικ Καλάθη στη σύνθεσή τους, αλλά με όλους τους υπόλοιπους αθλητές διαθέσιμους.

Το «τριφύλλι» θα αναζητήσει το τέταρτο «διπλό» του τη φετινή χρονιά και την ένατη νίκη στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Οι Ισπανοί μετρούν από την πλευρά τους δέκα σερί ήττες, αλλά είναι επικίνδυνοι καθώς θέλουν όσο τίποτα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. (Πηγή: Leoforos)


ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΙΛΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να «σηκώσει» το βάρος του συμβολαίου του Γιακούμπα Σιλά και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρεν για να διακοπεί ο δανεισμός του Αφρικανού μέσου.

Παίκτη προς παίκτη διαλύεται η ομάδα που «χτίστηκε» το περασμένο καλοκαίρι εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει την πρίζα. Σειρά παίρνει ο Γιακούμπα Σιλά, καθώς οι «πράσινοι» αδυνατούν να καλύψουν το συμβόλαιο του Αφρικανού μέσου. Η περίπτωσή του συγκαταλέγεται σε εκείνες που θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να απεμπλακεί, ώστε να γλιτώσει χρήματα. Παράλληλα, όμως, χάνοντας και ποιότητα από το έμψυχο δυναμικό του. (Πηγή: Gazzetta)


EΞΟΦΘΛΗΣΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΟΥΛΤ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ ενώ στο «πράσινο στρατόπεδο» εξέφραζαν απορία για το timing της προσφυγής από την πλευρά του Σουηδού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός... ζει στους ρυθμούς της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ ζητά την ελευθερία του από το «τριφύλλι» και την εξόφληση του φετινού του συμβολαίου, πατώντας στην μισή δόση του Οκτωβρίου που δεν είχε πληρωθεί από το «τριφύλλι».  Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως η «πράσινη» ΠΑΕ εξόφλησε το υπόλοιπο που είχε προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το timing της επιλογής του Χουλτ που μέχρι πρότινος ξεκαθάριζε ότι δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή. (Πηγή: Gazzetta)


H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ.ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ

Σε μια απολαυστική συνέντευξη ο Δ.Σαραβάκος έκανε μια ιστορική αναδρομή στην καριέρα του και μίλησε για όλα στην εκπομπή του Novasports, «Legend Stories».

Διαβάστε τα πιο σημαντικά αποσπάσματα εδώ: http://www.panathinaikos-press.com/2017/12/h-synenteuksi-tou-saravakou-sto-legend-stories.html



OYZOYNIΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ»

Θέλοντας να ξέρει ποιους να εμπιστευτεί στην συνέχεια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να ξεκαθαρίσουν άμεσα τις προθέσεις τους.

Με το άγχος και την αγωνία για το μέλλον της ομάδας να υπάρχει στην ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Με την προσφυγή του Χουλτ να υπάρχει και την αποχώρηση του Σιλά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στους παίκτες του θέλοντας να ξέρει τις προθέσεις τους για το μέλλον.

Για την ακρίβεια τους ζήτησε να τις ξεκαθαρίσουν όσο γίνεται πιο νωρίς, προκειμένου και ο ίδιος να ξέρει σε ποιους θα υπολογίζει στην δύσκολη όπως αναμένεται συνέχεια. (Πηγή: Gazzetta)


ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ο ΧΟΥΛΤ

Η προσφυγή που έφτασε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ από την πλευρά του Σουηδού μπακ, αφορά την εξόφληση 363.272,50 ευρώ και την ελευθερία του.

Σύμφωνα με τη LiveSport, βάσει της προσφυγής που έχει καταθέσει, ζητάει:

α) απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 5 του ΚΙΜΠ της ΕΠΟ και β) να ενεργοποιηθούν οι ποινές της κατακύρωσης αγώνα υπέρ του αντιπάλου για κάθε επίσημο παιχνίδι της καθ' ης και της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα στον οποίο συμμετέχει, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με την απόφαση. (Πηγή: Gazzetta)


ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣ

Tην Τετάρτη 3 Ιανουαρίου η ομάδα του Δ.Ανδρεόπουλου θα υποδεχτεί για την 11η αγωνιστική της Volleyleague τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μετς και είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00.

Τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρξει από την ΕΡΤ.






EKANE...LIKE ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΛΤ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

O Νίκλας Χουλτ κατέθεσε την Τετάρτη (27/12) προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διεκδικώντας τη λύση του συμβολαίου του και την ελευθερία του εν μέσω της φημολογίας που τον φέρει ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει για ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ δημοσίευσε φωτογραφία με τη σύζυγό του στο Instagram, συνοδεύοντας αυτήν από τη λεζάντα: "Made in Greece" και emoji καρδιάς. Ένα από τα 5.855 (τη στιγμή που γράφεται το κείμενο) "likes" στη φωτογραφία ήταν και του υιού του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, αλλά αυτή η κίνηση ίσως σταθεί ικανή να "φουντώσει" εκ νέου τη φημολογία για κίνηση του "Δικεφάλου" προκειμένου να αποκτήσει τον Σκανδιναβό. (Πηγή: Sport24)











Σχόλια