Παναθηναϊκά Νέα: Τα απόνερα της τεσσάρας και η απόδραση από το Βελιγράδι


Συνοπτικά οι πιο σημαντικές ειδήσεις από την «πράσινη» επικαιρότητα...

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «Η ΛΑΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΚΟΛ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ»

Οι δηλώσεις του Μ.Ουζουνίδη μετά την λήξη του αγώνα με την Λαμία:

«Πριν αρχίσει το ματς, είχαμε την εντύπωση πως δεν θα αρχίσει. Αυτές ήταν οι πληροφορίες που είχαμε από τον έλεγχο που έκαναν κι αυτά που μας είπαν οι διαιτητές. Τελικά άρχισε κι όπως ήταν φυσιολογικό δεν θα μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ήταν στο ποιος θα έκανε τη φάση, ποιος θα ήταν πιο τυχερός και δυνατός. Αυτή ήταν η διαφορά του παιχνιδιού.

Η Λαμία τις φάσεις που είχε τις έκανε γκολ, εμείς δεν τις βάλαμε. Όμως πρέπει να πούμε και πως οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν περισσότερη δύναμη μέσα στο παιχνίδι κι αυτός ήταν κι ο λόγος που έγινε αυτή η διαφορά. Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο για εμάς, όμως υπάρχει και η ρεβάνς και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να το ανατρέψουμε. Η Λαμία είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση κι εμείς οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη ρεβάνς.

Σ' αυτό το γήπεδο, είναι λογικό να γίνονται πολλά λάθη. Σας είπα, ο αντίπαλος έβαλε γκολ αυτά τα λάθη, εμείς όχι….»


TENNEΣ: «ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ»

Οι δηλώσεις του Μ.Τεννέ, προπονητή της Λαμίας, σχετικά με την εικόνα που παρουσίασαν οι πράσινοι καθώς και το σχόλιο του για την κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι:

«Μου φάνηκε σα να έκαναν λίγο αγγαρεία. Μου φάνηκε πως πολύ εύκολα δεν έμπαιναν στις φάσεις. Σε ένα γήπεδο που η μπάλα θα ήταν στον αέρα, αφού το γήπεδο δεν βοηθάει, ο αντίπαλος θα σε καταπιεί. Στο β’ ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά και εκεί σταθήκαμε τυχεροί, και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα μείνει για πάντα στην ιστορία της Λαμίας.

Πρώτα από όλα να πω για τον Μαρίνο, τον οποίο είχα ποδοσφαιριστή στον Πανηλειακό. Τον εκτιμώ αφάνταστα για τις δυνατότητές του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ό,τι και να είναι, εφόσον φοράνε αυτή τη φανέλα, δεν μπορούν να σκέφτονται κάτι άλλο ή να αδιαφορούν. Αυτό πιστεύω εγώ. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα ή να σκέφτονται το αύριο τι θα γίνει. Δεν γίνεται να είσαι Παναθηναϊκός και να μην τα δίνεις όλα. Αυτό πιστεύω ότι είναι το κλίμα, χωρίς να είμαι μέσα και να ξέρω τι συμβαίνει στα αποδυτήρια».


AΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: «ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;»

Ενώ το σκορ ήταν στο 3-0 ο Δημήτρης Κουρμπέλης πέτυχε ένα κανονικό γκολ που όμως ακυρώθηκε από τον επόπτη Πασχάλη ως οφσάιντ. Από τον πάγκο του τριφυλλιού μόλις ενημερώθηκαν πως το γκολ ήταν κανονικό στράφηκαν κατά του ρέφερι της αναμέτρησης, Αρετόπουλου.

Τότε, εκείνος αφού είχε ενημερωθεί από τον τέταρτο πως η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ ήταν λανθασμένη, γύρισε προς τον πάγκο των πρασίνων και τους είπε «Εντάξει ρε παιδιά, ένα λαθάκι κάναμε. Πως κάνετε έτσι;».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη απάντηση έδωσε και ο τέταρτος όταν οι άνθρωποι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού συνέχισαν να διαμαρτύρονται για την παραπάνω απόφαση. Όλα αυτά βάσει των μαρτυριών των ανθρώπων του «τριφυλλιού». (Πηγή: Sdna)



ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ γίνονται σήμερα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Τα μέλη της μπορούν να ψηφίζουν τόσο στην Θύρα 3 της Λεωφόρου, όσο και ηλεκτρονικά στο ekloges.paomprosta.gr από τις 07:00 έως τις 19:00.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.panathinaikos-press.com/2017/12/psifiste-stis-ekloges-tis-panathinaikis-symmaxias.html



ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



#DJIBRILCOMEBACK

Η σχέση του κόσμου του Παναθηναϊκού με τον Τ.Σισέ είναι δεδομένη και τα 2 χρόνια που φόρεσε το τριφύλλι αξέχαστα. 

Μετά από 6 χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να παραπαίει το hashtag #Djibrilcomeback έκανε την εμφάνιση του και ο κόσμος ζητάει από τον Γάλλο να επιστρέψει στο «τριφύλλι», με τον ίδιο να ανεβάζει τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες στα πράσινα, δηλώνοντας μάλιστα πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Αθήνα.


TA ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ FINAL 4»

Στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς στο Βελιγράδι, ο Τ.Πασκουάλ αναφέρθηκε στον αγώνα, στο Final 4 αλλά και στις ευκαιρίες που δημιούργησε η απουσία του Καλάθη: 

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια σκληρή ομάδα. Το γνωρίζαμε εκ των προτέρων αυτό. Παίζει σκληρή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά, από τη μία πλευρά λόγω της καλή άμυνας του Ερυθρού Αστέρα και από την άλλη επειδή χάσαμε λίγο την ενέργειά μας στην επίθεση. Στο τέλος, όμως, δείξαμε ψυχραιμία, κοντρολάραμε το ματς και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Το ευχόμαστε. Δεν είναι στιγμή να το σκεφτόμαστε αυτό. Είναι στιγμή να πάμε μέρα με τη μέρα αγώνα με τον αγώνα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Σίγουρα οι οπαδοί μας το αξίζουν και θα προσπαθήσουμε αυτή τη σεζόν να πάμε στο Final 4».

Δεν ξέρω αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο, αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε τους λόγους αυτούς για να βρίσκουμε κάτι καλό. Κάποιοι παίκτες βρήκαν αυτοπεποίθηση. Η σεζόν είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας ώστε να μας βοηθήσουν. Θα παίξουμε πολλά ματς ακόμη και όσο περισσότεροι παίκτες μας παίζουν καλά, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε».


ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Ν.Παππάς παρά τον υψηλό πυρετό που είχε και την μετάβαση του στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής, έδωσε το παρών και αγωνίστηκε κανονικά στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Αν και όλοι είχαν δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί και η ομάδα ταξίδεψε χωρίς αυτόν, ο παίκτης δήλωσε έτοιμος, καβάλησε το αεροπλάνο λίγες ώρες πριν το ματς και έπαιξε.




ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ


Το χρώμα του χρήματος για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβρη είδαν οι εργαζόμενοι της πράσινης ΠΑΕ που έλαβαν το δώρο των Χριστουγέννων. Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβρη είχαν πληρωθεί κάποια από τα χρωστούμενα παλαιότερων μηνών.

Έτσι, την Πέμπτη πληρώθηκαν τόσο οι υπάλληλοι στο Κορωπί όσο και εκείνοι στα γραφεία της ΠΑΕ κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν λάβει κανείς υπόψιν του πως έρχονται εορτές αλλά και το γεγονός πως αν δεν είχαν λάβει αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά εναντίον της διοίκησης. (Πηγή: Sdna)



Ο ΣΙΝΓΚΛΕΝΤΟΝ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ



ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΝΤΕΝΜΟΝ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ

Ο Καλάθης κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τη Βαλένθια αλλά στην παρούσα φάση είναι πολύ χαρούμενος για τις νίκες του Παναθηναϊκού έστω και με... εκείνον στα πιτς!

Μετά το ματς με την Μακάμπι απένειμε τα εύσημα στον Λούκας Λεκαβίτσιους, ενώ τώρα πήρε σειρά ο Μάρκους Ντένμον!

«Εκπληκτική νίκη. Συνέχισε έτσι Μάρκι!» έγραψε στο Instagram. (Πηγή: Gazzetta)













ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΤΟ-ΕΣΙΕΝ-ΤΟΤΣΕ

Οι υποθέσεις των Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μάικλ Εσιέν κατά του «τριφυλλιού» ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν χθες, ωστόσο όλες πήραν αναβολή. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός για ένα εύλογο χρονικό διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο καθώς είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό να γίνουν νέες συζητήσεις και να υπάρξουν νέοι διακανονισμοί έτσι ώστε να μην οδηγηθούν τα πράγματα σε δικαστική λύση και σε ακραίες καταστάσεις που θα βάλουν το «τριφύλλι» σε μεγαλύτερους κινδύνους.

Οι τρεις αυτές υποθέσεις, εν τέλει, θα εκδικαστούν στις 11 Ιανουαρίου ενώ για να συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός έπρεπε να καταβάλει σε κάθε έναν από τους τρεις παίκτες ένα ποσό από τα οφειλόμενα έτσι ώστε η δικηγόρος τους, Ασπασία Σουλούκου, να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης και των τριών υποθέσεων. Υπενθυμίζεται πως κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με την υπόθεση του Τελάντερ, ενώ και στην υπόθεση του Γιώργου Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές για να επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός. (Πηγή: Leoforos)



ΓΚΙΣΤ: «ΘΕΛΑΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ»

Συνέντευξη παραχώρησε στο Sport24 ο Τ.Γκιστ μιλώντας για το σημαντικό διπλό στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb-news/eb_panathinaikos/gkist-otan-eimai-sto-ghpedo.4998443.html

Σχόλια