Ξεφτίλα δίχως τέλος


Το σχέδιο πάει μια χαρά. Ο Παναθηναϊκός που έχει για μεγαλομέτοχο έναν παρκαδόρο και οι μετοχές του ανήκουν σε μια Κυπριακή offshore, που έχει ένα ρόστερ προς πώληση, που έχει έναν προπονητή "το παιδί για όλες τις δουλειές", που έχει έναν κόσμο πληγωμένο σε σημείο ανοσίας...

...αυτός ο Παναθηναϊκός ανέβηκε σήμερα στην Λαμία για να παίξει το πρώτο μέρος της πρόκρισης του με την νεοφώτιστη ομάδα στην Α Εθνική και έχασε με 4-1.

Επειδή πολύς κόσμος πλέον δε νιώθει, ας το πούμε άλλη μια φορά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Λαμία με 4-1!!!


Η μετριότητα και οι γκέλες έδωσαν την θέση τους στις ξεφτίλες σαν την σημερινή. Μια ροή γεγονότων αναμενόμενη και προσχεδιασμένη από το καλοκαίρι, όταν ο κολλητός του Μαρινάκη αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα, χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν από την ομάδα και αφού διόγκωσε τα χρέη στα τελευταία δύο καλοκαίρια.

Το τριφύλλι ματώνει και υπό άλλες συνθήκες θα πίστευα πως ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν ικανό να φέρει ριζικές αλλαγές στον Σύλλογο. Όπως πριν 10 χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός έχανε πάλι με 4-1 από τον Όφη στην Κρήτη. Τώρα δυστυχώς, ο κόσμος περιμένει κάτι περισσότερο για να...νιώσει.

Η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών έχει πάθει τεράστια ζημιά. Κυρίως στο μυαλό. Η αγάπη τους για τον Σύλλογο έχει στερέψει. Η λογική έχει πάει περίπατο. Το ζητούμενο είναι οι λίγοι. Αυτοί που ακόμη έχουν την σπίθα μέσα τους, αυτοί που ένιωθαν όπως στα 15 τους, να ξεσηκώσουν αρχικά τους εαυτούς τους.

Και μετά τι;

Και μετά γήπεδο...γήπεδο, γήπεδο, γήπεδο. Από εκεί θα έρθει η λύση, εμείς θα φέρουμε την λύση. Αφήστε το τριφύλλι, το χρώμα, την ιδέα στην απέξω και ας αρχίζουν να πέφτουν τα κατηγορώ ονομαστικά.

 Ο Παναθηναϊκός δεν έπεσε στα βράχια λόγω κακών χειρισμών.
Ο Παναθηναϊκός πέφτει στα βράχια λόγω πολύ προσεκτικών χειρισμών.


ΥΓ:

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ

ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

Να αρχίσουμε να ζητάμε αυτά που ενοχλούν. Αυτά και άλλα τόσα.

Σχόλια