Ένα διαζύγιο που τους βολεύει όλους εκτός από τον Παναθηναϊκό


Υπέγραψε στο...και πέντε της μεταγραφικής περιόδου, αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Ο Εl Comandate ήταν ωσεί παρών ουσιαστικά εδώ και δύο μήνες και πλέον βρίσκεται πολύ μακριά και παράλληλα πολύ κοντά σε μια εξέλιξη που βολεύει τους πάντες πλην τον Παναθηναϊκό. Την διακοπή του συμβολαίου του.


Βολεύει την διοίκηση που θα γλιτώσει ένα βαρύ συμβόλαιο (500.000 ευρώ) και κάποιο από το ποσό της αγοράς του, βολεύει και τον παίκτη που δεν θα χάνει τον ύπνο του για τα χρωστούμενα. Τον μόνο που δεν βολεύει αυτή η εξέλιξη είναι τον ίδιο τον Παναθηναϊκό που είδε το καλοκαίρι τον μεγαλομέτοχο του, να ξεπουλάει τον βασικό του φορ και στην μέση της σεζόν να χάνει τον αντικαταστάτη του και να μένει ουσιαστικά με...μισό επιθετικό.

Αλλά ποιος νοιάζεται...πριν τρεις μήνες, τα ΜΜΕ πανηγύριζαν για την αγορά του Τσάβες και διαφήμιζαν την κίνηση αυτή, ως την πιο ακριβή που έχει προχωρήσει ποτέ ο Αλαφούζος στις μέρες του στο «τριφύλλι». Μια κίνηση που όπως φάνηκε έγινε για να γίνει από έναν άνθρωπο που είχε αποφασίσει να ρίξει μπουρλότο στο μαγαζί..

Ο Αργεντίνος λοιπόν θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από την ομάδα και ο χειρότερος επιθετικός Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών θα περιμένει από εδώ και στο εξής γκολ...από τους αμυντικούς του.


ΥΓ: Όσο παράλογη φαινόταν η μεταγραφή του το καλοκαίρι, τόσο λογική είναι η επικείμενη αποχώρηση του..

Σχόλια