Αυτοί που πήραν ψίχουλα για τον Μπεργκ, θα πάρουν εκατομμύρια για τους Μολέδο-Τσάβες


Τα σημερινά ρεπορτάζ είχαν δύο καλές ειδήσεις για τον κόσμο του Συλλόγου. Και λέω καλές, γιατί πλέον πανηγυρίζουμε περισσότερο, όταν πουλάμε παίκτες παρά για ένα γκολ. Ή τουλάχιστον έτσι προσπαθούν να μας μάθουν.

Έγραφαν λοιπόν σήμερα τα σημερινά ρεπορτάζ πως:


«Ο στόχος του Παναθηναϊκού, είναι να πωλήσει με ποσό ίσο ή μεγαλύτερο των 1.3 εκατ. ευρώ τον Τσάβες, προκειμένου να ξεπληρώσει τη Μπόκα και να αφαιρέσει έναν από τους πολλούς «βραχνάδες» που σφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό του την παρούσα καταθλιπτική περίοδο.»

«Ο Βραζιλιάνος στόπερ ετοιμάζεται για την επόμενη ομάδα της καριέρας του . Ήδη ομάδες από την Τουρκία και την Ουκρανία(Ντιναμό Κιέβου) έχουν δείξει ενδιαφέρον και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν πάνω από δύο επίσημες προτάσεις.

Αυτό θα είναι το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό, που θα μπορέσει να φθάσει να πάρει ένα ποσό και πάνω από 1 εκ. ευρώ, το οποίο θα του δώσει μεγάλη ανάσα στα ταμεία.»


Αυτοί λοιπόν που κατάφεραν να πάρουν ούτε 1,5 εκατομμύρια για τον Μπεργκ που ήταν ο κορυφαίος επιθετικός του Ελληνικού πρωταθλήματος και mvp της ομάδας τα τελευταία 4 χρόνια με ανοδική πορεία, θα καταφέρουν να πουλήσουν στα ίδια λεφτά τον Μολέδο και Τσάβες.

Δηλαδή, δεν πιάσανε κορόιδα τους Άραβες όταν υπήρχε θεωρητικά διοικητική ηρεμία και μεγαλομέτοχος και θα πιάσουν τους Τούρκους, τους Ουκρανούς και τους Αργεντίνους χωρίς διοίκηση, με τον casper το φαντασματάκι για μεγαλομέτοχο και τους πάντες να γνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει σάλιο...


Σχόλια