Αναβολές, Αμβούργο και...Παππάς


Tα σημερινά νέα του Συλλόγου...



  • Ποδόσφαιρο: Στις 16:00 την Πέμπτη είναι να εκδικαστούν οι καταγγελίες των Σεμπαστιάν Λέτο, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ εναντίον του Παναθηναϊκού. Όμως, οι πράσινοι είναι σε συνεχή επαφή με τους τρεις παίκτες που δείχνουν διάθεση για υπομονή και φαίνεται πως η υπόθεση θα πάρει αναβολή για τον Γενάρη.


  • Ποδόσφαιρο: Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή του Αμβούργου, το οποίο εκτός από τα χρήματα της πώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αΐν ζητάει και 50.000 ευρώ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013.

  • Μπάσκετ Αντρών: Ο Νίκος Παππάς ταλαιπωρήθηκε από υψηλό πυρετό και πριν από το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή κατάφερε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με αντίπαλο την «ομάδα του λαού».  Αυτή τη φορά, όμως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, μιας και η αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.


  • Ποδόσφαιρο: Ενόψει του Ιανουαρίου οι «πράσινοι» αναζητούν έναν επιθετικό, σε προσιτή τιμή, με διάφορα σενάρια να θέλουν τον Χρήστο Αραβίδη να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ δεν βρίσκεται ωστόσο ψηλά στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος κοιτάζει ξένο επιθετικό από άλλο πρωτάθλημα και όχι την Super League.


  • Βόλεϊ αντρών: Όπως γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ οι Ηρακλής, Παναθηναϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο αν δεν τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που έχουν.


  • Ποδόσφαιρο: Τα δεδομένα για Οικονόμου: Ο Παναθηναϊκός απλά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του. Ο παίκτης θέλει μία εβδομάδα για να ψάξει στο εξωτερικό μήπως βρει ένα καλό συμβόλαιο, αφού είναι στα 30 και αν αυτό δεν συμβεί τότε πιθανότατα θα πάει στους «πράσινους». Απλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει εγγυήσεις για το αν θα πάρει τα χρήματα που θα συμφωνήσει, που δεν θα είναι πάνω από 100-120.000 ευρώ τον χρόνο. 


  • Μπάσκετ Αντρών: Η ασίστ του Παππά στο ματς με την Μακάμπι ψηφίστηκε ως ασίστ της βραδιάς από την Euroleague 


Σχόλια