Βασίλης Κωνσταντίνου: Ο "μέσαζοντας" του 2012 παραμένει "μεσάζοντας" το 2017


Το internet έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αρκετά θετικά που απολαμβάνει η σημερινή γενιά. Μια προέκταση της άμεσης παγκόσμιας διασύνδεσης είναι τα social media. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτών, η ελευθερία λόγου και η αδυναμία φίμωσης της.


Έλα όμως που η κατάχρηση της σε συνδιασμό με τον συνεχή "βομβαρδισμό" ειδήσεων έχει κάνει τον κόσμο ένα απαθέστατο κοινό που ναι μεν έχει την δυνατότητα έκφρασης του λόγου του, αλλά αδυνατεί να ανταπτύξει κριτική σκέψη για τα γεγονότα που του σερβίρονται. Γιατί δεν προλαβαίνει να τα επεξεργαστεί. Και μοιραία ξεχνάει και είναι πιθανό να διαβάζει τις ίδιες ακριβώς ειδήσεις και να συμπεριφέρεται λες και δεν τις έχει ξαναδεί.

Ένα τέτοιο παράδειγμα στον Παναθηναϊκό είναι ο Βασίλης Κωνστάντινου.

Ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά το 2012 και κατάφερε να πείσει τον Γ.Αλαφούζο να εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο ίδιος άνθρωπος που πάλι βγαίνει μπροστά το 2017 να βρει έναν καινούργιο επιχειρηματία για την ομάδα.

Προφανώς έχει τόσο καλές διασυνδέσεις και βρίσκεται πάλι σε θέση πρωταγωνιστή με θεσμικό ρόλο. Προφανώς ξεμείναμε από ανθρώπους που αγαπάνε το «τριφύλλι».

Προφανώς τους επιτρέπουμε να μας περνάνε για ηλίθιους.

Σχόλια