Τρίποντο με Σουηδικό buzzer beater!


Τι κι αν έχει χίλια προβλήματα και βρέθηκε να παίζει με 9 παίκτες...ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη έβγαλε ψυχή και με γκολ του Χίλεμαρκ στις καθυστερήσεις κέρδισε την Λάρισα 2-1 και δεν έκανε τα πράγματα χειρότερα.


Η ομάδα προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση του Βιγιαφάνες στο 50' σε πέναλτι που κέρδισε ο Μόλινς, ισοφαρίστηκε στο 78' από τον Περόνε σε φάουλ που έφερε την αποβολή του Σιλά, στο 84' είδε τον Άλτμαν να παίρνει απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ντέλετιτς, έξι λεπτά αργότερα ο επόπτης ακύρωσε λανθασμένα το δεύτερο γκολ της Λάρισας και στο 93' ήρθε η λύτρωση με το γκολ του Χίλεμαρκ που έφεραν τους έξαλους πανηγυρισμούς στην Λεωφόρο.

Ένα τρίποντο που ήρθε με 9 παίκτες...και θα δώσει στην ομάδα πολλά περισσότερα από τους 3 πόντους της νίκες.

Το ερχόμενο ματς είναι το άλλο Σάββατο στην Λαμία, με την πρωτεύουσα της Φθοιώτιδας να αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα, αφού ο κόσμος φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει για τα καλά την ομάδα και δεν θα την αφήσει μόνη της. Πόσο μάλλον μετά από τέτοι ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες μόλις έμειναν 9 στον αγωνιστικό χώρο...


ΥΓ: Πόσο κρίμα και πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα την φετινή σεζόν, αν ο τύπος που παρίστανε 5 χρόνια τον ιδιοκτήτη της ομάδας δεν την ξεπουλούσε και δεν την παράταγε, την μόνη χρονιά που είχε τόσες πιθανότητες για το πρωτάθλημα..

YΓ2: Έξι πόντους από τον πρώτο, δύο πόντους από τον γαύρο ελέω μπύρας...τέσσερις πόντους από τον πρώτο, στα ίσια με τον γαύρο χωρίς την μπύρα...πόσο κρίμα...

Σχόλια