Παναθηναϊκοί προβληματισμοί

ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Το πρόβλημα του παναθηναϊκου βασικά και διαχρονικά είναι η διχόνοια ! Ενώ πάνω απο ολα πρέπει να είμαστε παναθηναϊκοι , είμαστε άλλοι με τον Βαρδινογιάννη , άλλοι με τον γιαννακοπουλο , άλλοι με τον πατέρα κ.λ.Επισης είμαστε προσωπολάτρες, με διάφορους παίκτες κατά καιρούς , φωνάζουμε πιο πολυ για αυτούς παρά για τον παναθηναϊκο μας .Ο σύλλογος , η ομάδα μας είναι το μεγαλύτερο όνομα , κανείς επιφανής , κανένας παίκτης δεν είναι υπεράνω .Οταν αυτό το κατανοήσει η μεγαλύτερη μάζα της ομάδας μας , θα υπάρξει ελπίδα .


Στενοχωριεμαι όταν βλέπω βετεράνους , ακόμα και τώρα να λιβανίζουν π.χ τους βαρδινογιαννηδες , λες και ο παναθηναϊκος τελειώνει σε αυτούς !! Όχι φίλε μου ο παναθηναϊκος δεν είναι κανένας τους , είναι υπεράνω όλων μας , δεν χωρούν εγωϊσμοι , δεν μπορεί ένας επιφανής παναθηναϊκος να τιμωρεί τον παναθηναϊκο επειδή κάποιοι τον βρίζουν και να υπάρχουν παναθηναϊκοι που να βάζουν π.χ τους βαρδινογιαννηδες ή τον γιαννακοπουλο πάνω απο τον σύλλογο .

Ηρθε η ώρα να συστηθουμε και να γνωριστούμε καλυτερα , να αγαπήσουμε όλοι μας , πιο πολυ τον παναθηναϊκο μας , και όχι τα πρόσωπα , όπως είχε πει ένας παλιός θρυλικός έφορος του παναθηναϊκου μας την δεκαετία του 60 , όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε στον παναθηναϊκο μας με διάφορους τρόπους !

Κλείνοντας θα ήθελα μα επισημάνω ότι κάθε οικονομική ενίσχυση απο τους φιλάθλους θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα 10% για τον ερασιτέχνη !!Αδερφια ενωθείτε , αναδυνταχθειτε, δώστε την μάχη ,αντισταθείτε στην διχόνοια , καμία μάχη δεν έχει χαθεί αν πρώτα δεν δοθεί !!!

Με παναθηναϊκους χαιρετισμούς , μόνο σε όσους αισθάνονται ακόμα !☘️☘️☘️☘️

ΥΣ: είναι σημαντικό όχι απλώς να δοθούν τα οικονομικά στοιχεία αλλά να γίνει και διαχειριστικός έλεγχος απο ορκωτούς λογιστές, για την τελευταία δεκαετία , που θα βάλει ο κοσμος του παναθηναϊκου απο κάποιους ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε , και φυσικά να αποδοθούν και οικονομικές και ποινικές τυχόν ευθύνες απο όσους δημιούργησαν τα χρέη στην πλάτη του συλλόγου !!


Nίκος

Σχόλια