Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Γαρρής: «Το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι 34,6 εκατομμύρια ευρώ»


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σταμάτης Γαρρής σε δηλώσεις του στον Sport Fm, έδωσε άλλα νούμερα για το χρέος.

Αναλυτικά τόνισε ότι:


«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού. Κατά αρχάς πρέπει να σας αναφέρω ότι το χρέος του Παναθηναϊκού στις 30 Σεπτεμβρίου ήταν 34,7 εκατ. ευρώ. Επίσης έχει γραφτεί για το ομολογιακό δάνειο. Ξεκαθαρίζω λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ομολογιακό δάνειο. Όσον αφορά το Κορωπί, έχουν γραφτεί ποσά για 7-10 εκατ. ευρώ.

Για το Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει 7 εκατ. ευρώ και είναι μια υποχρέωση την οποία έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος και θα συνεχίσει να το κάνει. Το τρίτο που πρέπει να σημειώσουμε είναι το ζήτημα της φορολογίας. Η φορολογία, υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια, από την περίοδο δηλαδή που ανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος. Πριν τον Γιάννη Αλαφούζο το χρέος ήταν 35,2 εκατ. ευρώ. Αν έμενε ίδιος ο φορολογικός συντελεστής όπως τότε, τότε το σημερινό χρέος θα ήταν μειωμένο κατά 20 εκατ. ευρώ.

Τα οικονομικά της ΠΑΕ θα τα πάρει ο υποψήφιος επενδυτής από εκεί που πρέπει. Όταν βγουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα θα καταλάβει πολύς κόσμος τις απαντήσεις. Έχουν γραφτεί σήμερα πολλά νούμερα αλλά σημασία έχει να δούμε την αλήθεια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου