Αναμενόμενος αποκλεισμός-προάγγελος μια δύσκολης χρονιάς


Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι ουσιαστικά "κλινικά νεκρός" από τις αρχές του καλοκαιριού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο Σύλλογος να βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις στα ομαδικά τμήματα του. Συνεπώς, ο σημερινός αποκλεισμός από τον Πρωτέα Βούλας με 37 πόντους διαφορά (69-32) για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν προκαλεί καμία έκπληξη και απλά είναι ένα έργο το οποίο θα δούμε σε αρκετές επαναλήψεις την φετινή σεζόν.


Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ μοιάζει πιο πολύ με τμήμα νεανίδων, αφού η πλειονότητα του ρόστερ αποτελείται από πιτσιρίκες που προφανώς δεν έχουν εμπειρίες για να σταθούν στο επίπεδο της Α1. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία, όπως φαίνεται...

ΥΓ: Αντί να κλαίμε πάνω από το μνήμα, ας είμαστε δίπλα και σε αυτό το τμήμα. Τώρα που δεν είναι μόδα ο Τάφος και δεν πάμε για πρωτάθλημα, ας κάνουμε το καθήκον μας σαν οπαδοί. Για το τριφύλλι...

ΥΓ2: Η ζωή κάνει κύκλους...φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να αγαπήσουμε με τον σωστό τρόπο τον Σύλλογο και να αναπτυχθούν νέες οπαδικές ιδεολογίες, όπως πριν 25 χρόνια κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν κάτι...παράξενο για την ευρεία μάζα.

ΥΓ3: Γιατί το τμήμα βρίσκεται στο σημερινό χάλι, ευθύνεται τόσο η ΠΑΕ όσο και η ΚΑΕ, που χρωστάνε στον Ερασιτέχνη κάπου στα 350.000 ευρώ.

Σχόλια