Τι παιχνίδι παίζεται; - Το Leoforos γράφει για επανεμφάνιση του Πατέρα με υποβιβασμό και αγορά άλλου ΑΦΜ!


Την ώρα που ο Σύλλογος είναι έτοιμος να μπει σε έναν νέο μεγάλο εμφύλιο, το Leoforos με δημοσίευμα του αναφέρεται σε φήμες που έχουν να κάνουν με τον Ν.Πατέρα και πλάνο του για υποβιβασμό της ομάδας και αγορά του ΑΦΜ του Αχαρναϊκού!

Μετά την επίθεση των τελευταίων ημερών από μεριάς του Δ.Γιαννακόπουλου στον Ν.Πατέρα, το σημερινό δημοσίευμα πάει την κουβέντα αλλού...


Και επειδή μιλάμε για έναν Σύλλογο που για πάρα πολύ κόσμο σημαίνει πολλά περισσότερα από μια ομάδα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να βγει άμεσα και να διαψεύσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκεται στην μέση προσωπικών κόντρων και παιχνιδιών που τον βάζουν σε πολύ ψυχοφθόρες διαδικασίες. Από τα χρέη και τα νούμερα που δεν βγάζουν καμία λογική, μέχρι την επίθεση του Δ.Γιαννακόπουλου στην Θύρα 13 και το σημερινό δημοσίευμα...

Mπορεί να μην έχουν καμία αξιοπιστία στα μάτια μου δημοσιεύματα από το συγκεκριμένο site, όμως όταν μιλάει τόσο συγκεκριμένα αν μη τι άλλο οι διαψεύσεις είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίες.

ΥΓ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΙΟΝΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Σχόλια