Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την δημιουργία του PAO Foundation παρά το (προσωρινό) ναυάγιο συζητήσεων για την ΠΑΕ


Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του Sport24 που υπογράφει ο Μπάμπης Τσιμπίδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει κανονικά το πλάνο του για την δημιουργία του PAO Foundation, παρά την διαφωνία που υπήρξε με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα γίνεται λόγος για τον Ερασιτέχνη ξανά, αφού όπως αναφέρεται στο άρθρο οι συζητήσεις με την Πολιτεία για το ΟΑΚΑ θα εμπεριέχουν μέσα και τις γύρω εγκαταστάσεις και όχι μόνο το κλειστό για το μπάσκετ, παρά την ανακοίνωση του Δ.Γιαννακόπουλου ότι αυτές οι συζητήσεις θα αφορούν μόνο το ένα τμήμα.

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει:


Φαινομενικά, η διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σημαίνει ότι το PAO Foundation δεν έχει λόγο ύπαρξης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναμένεται να υλοποιήσει το εγχείρημα του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να διακόψει τις ενέργειες για τη σύσταση του PAO Foundation και θα συνεχίσει τις επαφές με επιχειρηματίες για να συγκροτήσει ένα γκρουπ που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση. Σε πρώτη φάση, ο οργανισμός θα ασχοληθεί με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ο οποίος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα.

Μία συσπείρωση εύπορων φίλων του Τριφυλλιού και των απλών οπαδών, θα προσδώσει επιπλέον δυναμική στην προσπάθεια του Γιαννακόπουλου. Επιπλέον, ο Γιαννακόπουλος θα εντείνει τις συνομιλίες με κυβερνητικά στελέχη, ώστε να εξασφαλίσει την μίσθωση του ΟΑΚΑ για την ομάδα μπάσκετ και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου, πλην του ποδοσφαίρου.

Βέβαια, παρά τις διακηρύξεις για το τέλος των συζητήσεων, η σκέψη του Γιαννακόπουλου παραμένει στραμμένη στην ΠΑΕ. Δεν είναι βέβαιο το πότε θα επανέρθει ο φαρμακοβιομήχανος, ωστόσο θα προκαλέσει έκπληξη εάν δεν αρχίσει νέος κύκλος επαφών με τον Αλαφούζο. Από τη στιγμή που το σχήμα που θα πάρει τις μετοχές θα λειτουργήσει, τότε η επόμενη προσέγγιση φαντάζει θέμα χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου