Ποια παράγκα δημιούργησε ο Παναθηναϊκός;


Σε ένα άρθρο-μνημείο ο Σ.Κόλκας προσπαθώντας να γεμίσει την αρθρογραφία του στο Sdna (μη έχοντας προφανώς τι άλλο να γράψει), βάζει στην ίδια ζυγαριά Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με αφορμή την κοινή γραμμή που έχουν πλέον Αλαφούζος-Μαρινάκης σε όλα τα μέτωπα.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του Πάοκ αναφέρει:


«Την ώρα που τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης παλεύει να βρει τρόπο να περάσει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως φέτος πρέπει να παρθεί το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αγκαλιά, δουλεύουν για να πιέσουν την ΚΕΔ και τους διαιτητές να τους δώσουν το κάτι παραπάνω από αυτό που προβλέπει ο κανονισμός.

Το άρθρο μνημείο στον Γαύρο θα μείνει στην ιστορία ως αυτό που φωτογραφίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την εποχή. Μία εποχή που οι δυο τους, χέρι – χέρι, φωνάζουν για να μη γίνουν αυτά που οι ίδιοι έκαναν δεκαετίες τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, η διαιτησία κάνει μεν λάθη αλλά είναι προφανές πως δεν υπάρχει δόλος και βλέπουμε μία διαδικασία που άπαντες έχουν απώλειες και έχει ενδιαφέρον. Αντί να το χαρούμε, έχουμε τους μυστήριους να δείχνουν εκνευρισμένοι με τα όσα λαμβάνουν χώρα.

Η αντίδραση των...ερωτευμένων μεταξύ τους αιωνίων, ξεκινά από τον φόβο πως η νέα ΕΠΟ θα κάνει τα ίδια που έκαναν αυτοί εδώ και 40 χρόνια. Ο καθένας με τις περιόδους τους. Είναι ο φόβος μη πάθουν αυτά που έκαναν και αυτό το κάνει πιο αστείο.»


Επειδή ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ξεχνάει και για να μην φανεί διπλωμάτης προτιμά να...γκεμπέλισει απλά να του θυμίσουμε πως επί «παράγκας» Παναθηναϊκού μέχρι και η ομάδα του πήρε πρωτάθλημα!

Εκτός κι αν μέσα στα 40 χρόνια θεωρεί πως ευνοημένος είναι και ο Παναθηναϊκός των 9 πρωταθλημάτων και εμείς ζούμε σε κάποιο άλλο σύμπαν.

9 πρωταθλήματα=24 πρωταθλήματα ... κάτι δεν βγαίνει.



ΥΓ: Άλλο οπαδός που αγαπάει την ομάδα του χωρίς να παίρνει παρά μόνο να δίνει, άλλο ο οπαδός που γίνεται υπάλληλος με μισθό από την ομάδα, άλλο και ο δημοσιογράφος που έχει δουλειά λόγω πάλι της ομάδας του.

ΥΓ2: Επειδή Πάοκ σημαίνει...αντίδραση να θυμίσουμε στον κ.Κόλκα πως δεν ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού που έβγαλε πολιτική ανακοίνωση παίρνοντας την θέση του προέδρου της ομάδας του...

Σχόλια