Οι πρώτοι «συμπαίκτες» του Δ.Γιαννακόπουλου


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», τα πρώτα ονόματα που μπορεί να υπολογίζει πάνω τους ο Δ.Γιαννακόπουλος για την επόμενη μέρα του Συλλόγου είναι του Σπύρου Θεοδωρόπουλου (Chipita) και του Τίτου Βασιλόπουλου. Μέσω χορηγιών ή μικρότερης εμβέλειας συνδρομών θα βοηθήσουν επίσης οι Δημήτρης Δασκαλόπουλος (Vivartia), Kωνσταντίνος Παπάζογλου (ΠΑΦΑΡΜ) και Χάρης Βαφειάς.

Τρεις απαραίτητες σημειώσεις:


1. Τα ονόματα των Βασιλόπουλου και Θεοδωρόπουλου είναι κοινό μυστικό πως βοηθούσαν ήδη αυτά τα χρόνια μέσω χορηγιών τον Γ.Αλαφούζο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία, οπότε δεν πρόκειται για νέα πρόσωπα.

2. Δεν γράφτηκε τίποτα για τα ονόματα των Δαυίδ και Νίκου Βαρδινογιάννη που έχουν ακουστεί πολύ έντονα τον προηγούμενο καιρό. Φαντάζει αυτονόητο πως από την στιγμή που βγήκε ο Δ.Γιαννακόπουλος μπροστά να κάνει αυτό το βήμα, δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να έχει αποσπάσει μόνο τα «ναι» των παραπάνω ανθρώπων.

3. Η «Live Sport» τρέχει υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Βέργη. Ένας δημοσιογράφος που καταγράψει στο βιογραφικό του τις περισσότερες συνεντεύξεις με τον Δ.Γιαννακόπουλο στο πρόσφατο παρελθόν. Άρα τα ονόματα δεν βγήκαν από το κεφάλι του.

Σχόλια