Κοιτάμε το instagram και χάνουμε τον Ερασιτέχνη...


Χθες το μεσημέρι υπήρξε μια δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Τάκη Οικονομόπουλου, σχετικά με τα οφειλόμενα των ΠΑΕ και ΚΑΕ που ανέρχονται έως τα 350.000 ευρώ και προσωπικά μου προκάλεσε εντύπωση. Όχι προφανώς για τα οφειλόμενα της χρεοκοπημένης ΠΑΕ, αλλά για αυτά της οικονομικά εύρωστης ΚΑΕ.

Η λογική έλεγε πως στην Παναθηναϊκή επικαιρότητα θα κυριαρχούσε αυτή η δήλωση. Ειδικά τώρα που ο Ερασιτέχνης έχει βυθιστεί. Και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Όμως όλα αυτά πήγανε περίπατο, αφού λίγες ώρες μετά είχαμε την δήλωση του Δ.Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ που ξεκαθάριζε ξανά πως τα χρέη είναι πάρα πολλά και καλούσε να εμφανιστούν οι υπαίτιοι για να τα αναλάβουν και λίγο αργότερα μια ανάρτηση του στο instagram με την αποθέωση στο πρόσωπο του Γιώργου Βαρδινογιάννη.


Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι ασχολήθηκαν με το νόημα αυτής της ανάρτησης και της λεζάντας που επέλεγε ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, με τα σχόλια και τα μπινελίκια που έφευγαν από και προς όλες τις πλευρές κάτω από αυτήν και με τα διλήμματα που τέθηκαν ξανά σε ισχύ, ειδικά μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ που κάνει επίθεση στον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13.

Αντί αυτές τις ώρες να υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση, υπάρχουν μεγαλύτερες τάσεις διχόνοιας. Και αντί να βλέπουμε την ουσία πως ΠΑΕ/ΚΑΕ χρωστάνε ποσά στον Ερασιτέχνη που τον βυθίζουν ακόμη περισσότερο, ασχολούμαστε με το instagram του Δ.Γιαννακόπουλου.

Συγνώμη αλλά φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε πως κάτι δεν πάει καλά...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ FACEBOOK, TA INSTAGRAM, TA BLOGS ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ...

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ!!

Έχουμε αρκετά προβλήματα. Μην δημιουργούμε κι άλλα χωρίς λόγο απλά για να διαλυόμαστε ακόμη περισσότερο.

Σχόλια