Η τέχνη της παραπλάνησης


Την Δευτέρα σου κάνω κριτική γιατί ξεπουλάς τον καλύτερο παίκτη και παράλληλα αδειάζεις τον τεχνικό διευθυντή που μέχρι χθες στήριζες..
Την Τρίτη σου φωνάζω που συνεργάζεσαι με αυτόν που "μας" έκλεβε μέχρι προχθες και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν είσαι βιτρίνα μιας οικογένειας..
Την Τετάρτη σου ρίχνω ευθύνες που άφησες την ομάδα γυμνή για τα Ευρωπαϊκά ματς και δεν προσφέρει κανένα όραμα και κανένα πλάνο..
Την Πέμπτη εξοργίζομαι που χρησιμοποιείς και μπερδεύεις το όνομα του Συλλόγου με τα πολιτικά σου συμφέροντα και αναρωτιέμαι πιο έντονα τι σχέση έχεις με αυτήν την οικογένεια..
Την Παρασκευή στα λέω και δημόσια απαιτώντας να εμφανιστείς και να δώσεις εξηγήσεις..
Το Σάββατο μαθαίνω μέσω κύκλων και τετραγώνων πως έχεις σκοπό να εμφανιστείς και να δώσεις εξηγήσεις..
Την Κυριακή διαβάζω τις επιστολές που έδωσες στα ΜΜΕ για μια πρόταση Κινέζων προ 4 μηνών με πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές, νέο γήπεδο, γνωστούς ποδοσφαιριστές..

Την Δευτέρα...την Δευτέρα έχω μπερδευτεί, συζητάω για Κινέζους, Τσάκες, Πρίγκιπες και ξεχνάω εσένα, την οικογένεια για την οποία είχα απορίες, τον Μαρινάκη που συνεργάζεσαι και τα πεπραγμένα του καλοκαιριού..
Την Τρίτη...την Τρίτη ξεκίνησε ήδη εδώ και 24 ώρες μια νέα εβδομάδα...


ΥΓ: Έτσι παίζεται και ο "παπάς". Τα μάτια σου πάνε εκεί που θέλει ο "παπατζής", η προσοχή σου εστιάζεται εκεί που σε πάνε οι κινήσεις που θέλει να σου παρουσιάσει και στο τέλος καταλήγεις μπερδεμένος και χαμένος. Στην αρχή τον κατηγορείς ότι σε εξαπάτησε, στην συνέχεια όμως φοβάσαι και κατηγορήσεις τον εαυτό σου που επιμένεις να στέκεσαι απέναντι του και να παίζεις το παιχνίδι του. Με τους όρους του.

YΓ2: Προφανώς αυτό το παιχνίδι δεν το παίζει μόνο ένας. Μπορεί οι "παπατζήδες" να είναι και περισσότεροι.

Σχόλια