Θύρα 13: «Η διαδικασία μετατροπής της ΠΑΕ σε θυγατρική των γειτόνων σου δεν πρόκειται να περάσει»

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα….. όσοι αγαπάνε πραγματικά το Σύλλογο, οφείλουν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ να ανασάνει.»


«Τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξαιτίας μιας παρέας άχρηστων και στημένων, που λυμαίνονται την ναυαρχίδα του συλλόγου, δεν αφήνουν, πλέον, κανέναν ασυγκίνητο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει περάσει πολλά, έχει κάνει αξιομνημόνευτη υπομονή, έχει δεχτεί γροθιές στο στομάχι και παρά τα όσα δεινά έχει περάσει, διψάει για να σταθεί δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Και εσένα πρόεδρε-διαχειριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, σε στήριξε όσο λίγους.


Αντί λοιπόν να σεβαστείς αυτόν τον κόσμο που έβαλε πλάτη για σένα, εσύ προτίμησες να περάσεις (σ)την κόκκινη γραμμή και έκανες το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Πήγες και συμμάχησες με τον απόλυτο ΕΧΘΡΟ χωρίς να κρατήσεις έστω τα προσχήματα.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟ;

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί επέλεξες να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να συστρατευτείς με μία πολιτική παράταξη που στηρίζει αυτόν που….. πολεμούσες (;;;;;;) τόσα χρόνια.

Αλήθεια, πού εξαφανίστηκαν τα ρεπορτάζ για το πρεζόπλοιο και την εγκληματική οργάνωση; Πού πήγαν οι δίκες και οι καταδίκες για τον καινούριο εκδότη- καναλάρχη;

Η ανακοίνωση από το «πολιτικό» γραφείο τύπου της ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, είναι τελείως ξένη σε σχέση με τα όσα αντιπροσωπεύει ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του. Είναι ένα ακόμα μνημείο ασχετοσύνης από τους κολαούζους που έχεις μαζέψει στα γραφεία, και τους έχεις δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους στην καμπούρα του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΚΑTAΝΟΜΑΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΛΥΠΗ, ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ….ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί, πρόεδρε-διαχειριστή, οφείλεις να μιλήσεις ανοιχτά στον κόσμο, όπως άλλωστε έχεις δεσμευτεί, να δώσεις τα πραγματικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και να κάνεις ξεκάθαρες τις πρόθεσεις σου για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου . Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα….. όσοι αγαπάνε πραγματικά το Σύλλογο, οφείλουν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ να ανασάνει.

Υ.Γ. Η ΘΥΡΑ 13 δεν διαθέτει (ούτε διαχερίζεται) ΚΑΜΜΙΑ σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποτε χρειαστεί να πούμε κάτι διαδικτυακά, το κάνουμε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας».

Σχόλια